ΑΕΚ: Με Μάνταλο, Τσιντώτα, Λάτσι και Μιτάι κόντρα στον Αρη -Η αποστολή (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Με Μάνταλο, Τσιντώτα, Λάτσι και Μιτάι κόντρα στον Αρη -Η αποστολή (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με απουσίες, αλλά και κάποιες επιστροφές θα υποδεχθεί τον Αρη η ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα, στις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψαν ενόψει του αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Πέτρος Μάνταλος, ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ο Ζίγκα Λάτσι, αλλά και ο Μάριο Μιτάι που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν τις τελευταίες ημέρες.

Από την άλλη, αρκετοί είναι οι παίκτες τις υπηρεσίες των οποίων θα στερηθεί η Ενωση καθώς οι τραυματισμοί πέφτουν βροχή. Πλην του Κώστα Γαλανόπουλου που υπέστη κάταγμα στην ωμοπλάτη, εκτός έμειναν και οι Μιχάλης Μπακάκης, Στράτος Σβάρνας, οι οποίοι γυμνάστηκαν ατομικά σήμερα, αλλά και ο Γεβχέν Σάκχοφ.

Ο Ουκρανός μέσος, που υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο, έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Υπενθυμίζεται πως εκτός ομάδας έχουν τεθεί και οι Μάρκο Λιβάγια, Εμάνουελ Ινσούα.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον Αρη

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη, στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες , Μάνταλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X