Μιναμίνο: Σε ένα ματς ισοφάρισε τα γκολ του με τη Λίβερπουλ! (VIDEO)

Μιναμίνο: Σε ένα ματς ισοφάρισε τα γκολ του με τη Λίβερπουλ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόλις 30’ χρειάστηκε ο Τακούμι Μιναμίνο για να ανοίξει λογαριασμό στη Σαουθάμπτον, ισοφαρίζοντας έτσι τον αριθμό τερμάτων που είχε πετύχει με τη Λίβερπουλ στην Premier League επί έναν ολόκληρο χρόνο!

Η Λίβερπουλ τον έστειλε δανεικό, δείχνοντας εμμέσως ότι δεν πιστεύει πως μπορεί να την βοηθήσει άμεσα και θα ήταν καλύτερο να πάρει χρόνο συμμετοχής αλλού. Κι ο Τακούμι Μιναμίνο αξιοποίησε την ευκαιρία με το… καλημέρα. Έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος με τους Reds (στην εφτάρα επί της Κρίσταλ Πάλας), ο Ιάπωνας επιθετικός χρειάστηκε απλά μισή ώρα αγώνα για να πετύχει το πρώτο του γκολ ως παίκτης της Σαουθάμπτον.

Με ωραία κάθετη κίνηση στην περιοχή και ιδανικό τελείωμα, ο 25χρονος μείωσε σε 2-1 για τους Αγίους και άνοιξε λογαριασμό, στέλνοντας το δικό του… μήνυμα για την αξία και τη χρησιμότητά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X