Παπαϊωάννου: «Υπήρχε ενημέρωση από τη 13:00 - Θα μπορούσε να κατεβάσει ποδοσφαιριστές» (VIDEO)

Παπαϊωάννου: «Υπήρχε ενημέρωση από τη 13:00 - Θα μπορούσε να κατεβάσει ποδοσφαιριστές» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, τόνισε πως υπήρχε ενημέρωση από τη 1 για το θέμα της ΑΕΛ και θα μπορούσε να γίνει κανονικά το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Λαμίας για την αναβολή της αναμέτρησης με την ΑΕΛ στην κάμερα της Nova:

«Στη φιλοξενούμενη ομάδα έχουν ανακληθεί τα δελτία της από τη 1 το μεσημέρι. Υπάρχει το χαρτί από την ΕΠΟ και εννιά ποδοσφαιριστές της δεν μπορούσαν να παίξουν.

Ειχαν 13 παίκτες, αλλά η ΑΕΛ προτίμησε να παίξει με αυτούς. Ο διαιτητής δεν άφησε την αναμέτρηση να εκκινήσει. Υπήρχαν διαβεβαιώσεις ότι το ματς θα αρχίσει κανονικά.

Την ώρα που βγήκαν για ταυτοπροσωπία, ενημερώθηκαν πως δεν μπορεί να γίνει το παιχνίδι. Θα μπορούσαν να κατεβάσουν ποδοσφαιριστές από τη Λαμία. Δεν γίνεται η αναμέτρηση. Είπαμε ένα “γεια” με τον Κούγια. Δεν μιλήσαμε.

Ήταν δυσάρεστο το ότι δεν έγινε το ματς. Δεν έχουμε καμία υπαιτιότητα σα Λαμία, στο γιατί δεν άρχισε. Θα δούμε το φύλλο αγώνα.

Η επίσημη ενημέρωση είναι πως δεν μπορούσε να ξεκινήσει γιατί 9 παίκτες της ΑΕΛ δεν μπορούσαν να παίξουν».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X