Κούγιας: «Παράνομη η ανάκληση, εμείς παίζουμε κανονικά και όποιος θέλει ας πάει στα δικαστήρια»

Κούγιας: «Παράνομη η ανάκληση, εμείς παίζουμε κανονικά και όποιος θέλει ας πάει στα δικαστήρια»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για παράνομη ανάκληση δελτίων έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην κάμερα της NOVA. Συγκεκριμένα λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα Λαμία – ΑΕΛ, έγινε γνωστό πως στους «βυσσινί» έγινε ανάκληση των δελτίων των 11 ποδοσφαιριστών που απέκτησαν την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τους ανθρώπους της ΑΕΛ, οι οποίοι και ξεκαθάριζαν πως η ομάδα τους θα κατέβει κανονικά με όλους τους παίκτες, κάτι που τελικά και έγινε, με την ενδεκάδα να έχει 7 μεταγραφές.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων στο συνδρομητικό κανάλι: «Αυτό που ήθελα να κάνουν είναι να καταφέρουν να μην χρησιμοποιήσουμε από τους 20 τους 11 νομίζοντας πως έχουν να κάνουν με άνθρωπο που δεν ξέρει, Δεν περίμενα να φτάσουν σε τέτοιο εξευτελισμό.

Επειδή θα καταρρεύσει σε οποιοδήποτε δικαστήριο η προσφυγή αν γίνει, η ΑΕΛ θα παίξει κανονικά και όποιος θέλει ας κάνει ένσταση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X