ΑΕΚ: Για το πρώτο «διπλό» κόντρα στον ΠΑΟΚ μετά την επιστροφή!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Μετά από τέσσερις μήνες το πρωτάθλημα επιστρέφει με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 τον ΠΑΟΚ στη Μίκρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από τέσσερις περίπου μήνες διακοπής το πρωτάθλημα της Volleyleague Γυναικών επιστρέφει με την ΑΕΚ να συνεχίζει τις υποχρεώσεις της από κει που σταμάτησε.

Η «Ένωση» αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:00 τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Κώστας Αρσενιάδης δούλεψε όλο αυτό το διάστημα τόσο στη φυσική κατάσταση, όσο και στο τεχνικό κομμάτι, ενώ είχε στη διάθεσή του και τις νέες αθλήτριες της ομάδας, που αποκτήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο. Η ομάδα θα παρουσιάσει νέο πρόσωπο καθώς έγιναν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ όπως φυσικά και στις περισσότερες ομάδες. Πολλές έχασαν πρωτοκλασάτες αθλήτριες που αποφάσισαν το διάστημα αυτό να αναζητήσουν την τύχη τους σε κάποιο πρωτάθλημα του εξωτερικού. Από πλευράς ΑΕΚ σημαντικότερη απώλεια ήταν αυτή της πασαδόρου Έλενας Κουντουρά με την ομάδα να καλύπτει το κενό της με την απόκτηση της Μαρίνας Τσοχατζή.

Διάλλα: «Από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια της χρονιάς»

 

Η αποστολή αναχώρησε χθες για τη Θεσσαλονίκη με μοναδικό στόχο να φύγει νικήτρια από τη Μίκρα. Η εικόνα του αντιπάλου αποτελεί ερωτηματικό και για τον προπονητή της ΑΕΚ που έχει ζητήσει από τις αθλήτριες του να μπουν συγκεντρωμένες στο παιχνίδι και να ακολουθήσουν πιστά το αγωνιστικό τους πλάνο. Η Βασιλική Διάλλα δήλωσε στο aek.gr για την επανέναρξη της Volley League: «Με την επιστροφή στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις αντιμετωπίζουμε την ομάδα του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. γνωρίζουμε ότι θα είναι από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια της χρονιάς, αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών:

Α’ όμιλος

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Μαρκόπουλου 18.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil – Παναθηναϊκός Α.Ο.

Χαλκιοπούλειο 18.00: Α.Ο Λαμίας 2013 – Α.Σ. Άρης

ΔΑΠΠΟΣ 19.00: Α.Ο. Θήρας – Α.Ο.Ν. Αμαζόνες

Β’ όμιλος

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Μ. Μερκούρη 18.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Πανναξιακός Α.Ο.Ν.

Γ. Γεννηματάς 18.00: Α.Σ.Π. Θέτις – Α.Π.Σ. Αίας

Μίκρα 18.00: Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ε.Κ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X