Στην Ρουμανία ο Ουζουνίδης -Αναλαμβάνει την Κραϊόβα (VIDEO)

Στην Ρουμανία ο Ουζουνίδης -Αναλαμβάνει την Κραϊόβα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Την τεχνική ηγεσία της Κραϊόβα Ουνιβερσιτατέα ετοιμάζεται να αναλάβει ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης, βρίσκεται στην Κραϊόβα και πλέον απομένουν τα τυπικά για να αναλάβει την Ουνιβερσιτατέα.

Στην Κραϊόβα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο 52χρονος προπονητής φωτογραφήθηκε κατά την άφιξή του στη ρουμανική πόλη με το κασκόλ της Ουνιβερσιτατέα, την τεχνική ηγεσία της οποίας αναλαμβάνει.

Δεν έκανε δηλώσεις, άλλωστε ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η πρόσληψή του. Θα βρεθεί στις εξέδρες του Ιόν Ομπλεμένκο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την Ντινάμο Βουκουρεστίου (6/2, 21:00) για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Εβρίτης πρώην τεχνικός των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ, Πανιώνιου, Εργοτέλη, Πλατανιά θα υπογράψει εντός της ημέρας το συμβόλαιο.

Η Ουνιβερσιτατέα έχει συγκεντρώσει σε 21 ματς 40 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση, στο -7 από τη δεύτερη Κλουζ και στο -8 από την πρωτοπόρο, Στεάουα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X