Ενα και να...καίει, η ΑΕΚ τιμώρησε στο φινάλε τον Ολυμπιακό (VIDEO)

Ενα και να...καίει, η ΑΕΚ τιμώρησε στο φινάλε τον Ολυμπιακό (VIDEO)

Ηδονή στο 90' για την ΑΕΚ, τεράστια νίκη επί του Ολυμπιακού στη Ρόδο στο ματς που επαναλήφθηκε λόγω διακοπής του ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια για ρίψη δακρυγόνου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σενάριο μοιάζει βγαλμένο από τα καλύτερα ενωσίτικα όνειρα. Να παίζει η ΑΕΚ ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, να είναι το παιχνίδι ανοιχτό και στο 90’ να παίρνει τη νίκη. Αυτό το όνειρο έζησαν όσοι θυμόνται όσα είχαν συμβεί στη Ρόδο, μία μέρα σαν σήμερα του 1991. Η Ενωση είχε δείξει χαρακτήρα, είχε βγάλει πάθος και ψυχή στο παιχνίδι και χάρη στον σούπερ Ντανιέλ Μπατίστα, πήρε μια τεράστιας ηθικής σημασίας νίκη στο τελευταίο λεπτό του ματς.

Το παιχνίδι ήταν η επανάληψη του αγώνα που είχε διακοπεί στη Νέα Φιλαδέλφεια λόγω της ρίψης δακρυγόνου από την αστυνομία και την οριστική διακοπή του, ενώ το σκορ ήταν 1-2 εις βάρος της ΑΕΚ. Η περίεργη απόφαση της τότε ΕΠΟ, που σαφέστατα είχε ως σκοπό να ευνοήσει τον τρίτο διεκδικητή του τίτλου, Παναθηναϊκό, ήταν να ορίσει ξανά το ματς από την αρχή, αλλά στην ουδέτερη έδρα της Ρόδου. Οπερ και εγένετο.

Το ματς είχε πολλές φάσεις. Ο Ολυμπιακός πίεζε, καθώς δεν ήθελε να ανοίξει η ψαλίδα από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, αλλά ο Αντώνης Μήνου έμοιαζε ανίκητος. Η ΑΕΚ είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες σε τετ α τετ του Μπατίστα, στα οποία απέκρουσε και τις δύο φορές ο Ταληκριάδης. Αλλά στο 90’, έπειτα από φάουλ του Μανωλά, κεφαλιά του Παπακωστούλη και ασίστ του Κλόπα, ο Ντανιέλος πέρασε όποιον βρήκε στο διάβα του και έστειλε στα ουράνια τον κόσμο της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X