Μαζί ΠΑΕ ΟΦΗ και DUNDAS

H ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 καλωσορίζει την DUNDAS, μία από τις σημαντικότερες φίρμες lifestyle ρούχων στον κόσμο, στην οικογένεια των συνεργατών της. Οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν με απώτερο σκοπό τη μεγιστοποίηση των στρατηγικών τους στο μάρκετινγκ και να προσφέρουμε στους φιλάθλους μας μοναδικά προϊόντα, τα οποία αναδεικνύουν την ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ και την DUNDAS.

O Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, είπε σχετικά:

«Τόσο η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 όσο και η DUNDAS πιστεύομε στην προσοχή στην λεπτομέρεια και μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί με τους ανθρώπους της DUNDAS, έτσι ώστε η συνεργασία αυτή ν’ αναδείξει τα καλύτερά μας σημεία αλλά και των υποστηρικτών μας, φέρνοντας μαζί το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον».

Το λογότυπο της DUNDAS θα βρίσκεται πλέον τυπωμένο στο πίσω μέρος της φανέλας του ΟΦΗ στις εντός κι εκτός έδρας εμφανίσεις αλλά και στην τρίτη εναλλακτική εμφάνιση του club.

O Ιδρυτής και Διευθυντής Δημιουργικού της DUNDAS, Peter Dundas, προσέθεσε:

«Όλοι μας στην DUNDAS είμαστε ενθουσιασμένοι που γινόμαστε μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ. Λάτρεψα την ενέργεια και την ατμόσφαιρα στη διάρκεια αγώνα στο γήπεδο του ΟΦΗ πριν ένα χρόνο. Η συνεργασία μας με τον ΟΦΗ είναι μία ενθουσιώδης εξέλιξη για το αθλητικό τμήμα της DUNDAS και ανυπομονούμε για μία ευχάριστη και γεμάτη προκλήσεις συνεργασία».

Μάθετε περισσότερα για τη DUNDAS στο: www.dundasworld.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X