Που θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία -Τι ισχύει για νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια

Τα 3 νέα μέτρα στα σχολεία για να ανοίξουν στις 11 Γενάρη

Δείτε αναλυτικά τι ισχύει με τα σχολεία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε πως ανοιχτά παραμένουν νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια στις «κόκκινες» Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, ο υφ. Πολιτικής Προστασίας επισήμανε ότι στα Λύκεια σε όλη τη χώρα συνεχίζεται η τηλεκπαίδευση.

Να σημειωθεί ότι στις κόκκινες περιοχές: Δήμος Εορδαίας, Δήμος Θηβαίων,Δήμος Τανάγρας, Δήμος Σπάρτης, Δήμος Ζακύνθου,Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου, ο Δήμος Ρεθύμνης Δήμος Πύδνας-Κολινδρού, Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων , Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης και Δήμος Τεμπών τα σχολεία θα λειτουργούν με τηλεκπαίδευση.
Στους δήμους Θήρας, Μυκόνου, Χαλκιδέων, Πατρέων και Αγίου Νικολάου Κρήτης αναστέλλεται, επίσης, η δια ζώσης λειτουργία των σχολείων όλων των βαθμίδων και των βρεφονηπιακών σταθμών. Τα σχολεία θα λειτουργούν με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης. Να σημειωθεί ότι τα Δημοτικά Σχολεία και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί θα συνεχίσουν να λειτουργούν στους δήμους Μυκόνου και Θήρας μόνο, λόγω της μη ανίχνευσης μεταλλάξεων, αλλά και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των αιτιών της διασποράς του ιού στα νησιά αυτά.

Πηγή: iefimerida

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X