Καβάνι: Έδειξε στον Ράσφορντ πως να σκοράρει κι εκείνος το έκανε! (VIDEO)

Καβάνι: Έδειξε στον Ράσφορντ πως να σκοράρει κι εκείνος το έκανε! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έντινσον Καβάνι με την εμπειρία του βοηθάει τρομερά τους συμπαίκτες του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Μάρκους Ράσφορντ του έδειξε άμεσα πως άκουσε όλες τις οδηγίες του όταν σκόραρε απέναντι στην Σαουθάμπτον.

Ο Matador μπορεί να μην θεωρείται απαραίτητα βασικός στους «κόκκινους διαβόλους» όμως κάθε φορά που βρίσκεται στο γήπεδο φροντίζει πέρα από τις προσπάθειές του στο χορτάρι, να βελτιώνει και να δίνει οδηγίες στους γύρω του βάσει και των εμπειριών που κουβαλάει από το υψηλότερο επίπεδο.

Στο ματς με την Σαουθάμπτον, έπιασε τον Ράσφορντ και του έδειξε την κίνηση που θα μπορούσε να κάνει μέσα στην περιοχή κι εκείνος εκτέλεσε άψογα την εντολή του Ουρουγουανού στο γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο!

Παλαιότερα ο Καβάνι έχει δείξει και στον Πογκμπά πως να κινείται και τις χώρους να βλέπει, βοηθώντας κι εκείνον παρά το γεγονός πως είναι Παγκόσμιος Κυπελλούχος…

Δείτε στο 2:33 του βίντεο τις οδηγίες του Καβάνι:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X