Πόρτο: Όλοι αγωνιούσαν και ο Κονσεϊσάο... ζητούσε πέναλτι (VIDEO)

Πόρτο: Όλοι αγωνιούσαν και ο Κονσεϊσάο... ζητούσε πέναλτι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έδειξε να μην έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης με τον Νανού και ενώ όλοι γύρω του ζητούσαν βοήθεια, γιατρό και ασθενοφόρο, εκείνος παραπονιόταν στον διαιτητή!

Η Πόρτο έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Μπελενένσες το βράδυ της Πέμπτης, με τον Νανού των «δράκων» να χρειάζεται άμεση διακομιδη στο νοσοκομείο μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό που υπέστη έπειτα από σύγκρουση με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Με συμπαίκτες και αντιπάλους να φωνάζουν για γιατρό και ασθενοφόρο και άπαντες ν’ αγωνιούν βλέποντας τον άτυχο ποδοσφαιριστή να μην έχει τις αισθήσεις του, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να… παραπονεθεί στον διαιτητή για πέναλτι!

Μάλιστα, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε περισσότερο στα σφυρίγματα του ρέφερι και… την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου όπου «είναι πιο εύκολο ν’ αμυνθείς παρά να επιτεθείς σε τέτοιο χλοοτάπητα»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X