Σοκ με Γαλανόπουλο στην ΑΕΚ!

Σοκ με Γαλανόπουλο στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η κακοδαιμονία δεν έχει τέλος για τον Κώστα Γαλανόπουλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο σοκ υπέστη η ΑΕΚ με τον Κώστα Γαλανόπουλο!

Η κακοδαιμονία δείχνει πως δεν έχει τέλος ούτε για την Ενωση, ούτε και για τον νεαρό άσο. Σε μια περίοδο που ήταν σε εξαιρετική φόρμα και έδειχνε να ανεβαίνει επίπεδο βοηθώντας την ΑΕΚ με γκολ, αλλά και πολύ καλές εμφανίσεις στάθηκε ξανά άτυχος.

Ο διεθνής μέσος τραυματίστηκε σε μια μονομαχία στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του χθεσινού παιχνιδιού με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο στο οποίο πέρασε ως αλλαγή. Εξ αρχής υπήρχαν φόβοι για σοβαρή ζημιά καθώς ο παίκτης υπέφερε από τους πόνους και γι’ αυτό μεταφέρθηκε άμεσα από την Ριζούπολη στο Ιατρικό Κέντρο για εξετάσεις.

Αυτές επιβεβαίωσαν τελικά τα δυσάρεστα νέα, καθώς έδειξαν ότι ο Γαλανόπουλος υπέστη κάταγμα στη δεξιά ωμοπλάτη. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ δεν θα χρειαστεί να χειρουργηθεί ο 23χρονος στο σημείο που έγινε το κάταγμα, ωστόσο αναμένεται να απουσιάσει για τουλάχιστον δύο μήνες.

Η φάση που τραυματίστηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος

Δείτε την μοιραία φάση στην οποία τραυματίστηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X