Απόλλων - ΑΕΚ: Η κριτική των 16 ποδοσφαιριστών της Ένωσης

Εικόνες από το Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ

Απόλλων - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς της Ριζούπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόλλων – ΑΕΚ: Προκρίθηκε μεν, αλλά έχασε δε και είχε προβληματική εμφάνιση η Ένωση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι της Ριζούπολης:

Γιώργος Αθανασιάδης: Στην φάση του πρώτου γκολ του Απόλλωνα, αντιδρά καλά στο πρώτο πλασέ του Ντάουντα, αλλά δεν έχει την δυνατότητα να βγάλει και το δεύτερο. Ενώ στο δεύτερο γκολ, δεν είχε και πολλά περιθώρια αντίδρασης. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε και ένα σημαντικό λάθος με την μπάλα στα πόδια

Βενταντ Ραντόνια: Για μια ακόμα φορά ο νεαρός μπακ έδειξε πως έχει καλά στοιχεία. Είναι γρήγορος στις αντιδράσεις του και έχει καλή τεχνική. Όμως και πάλι έδειξε πως θέλει πολλή δουλειά ακόμα, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Έκανε και πάλι κάποια εύκολα λάθη, λόγω της απειρίας του. Ωστόσο όσο περνούσε η ώρα, τόσο έδειχνε να πατάει και καλύτερα.

Νασίμ Χνιντ: Μετά από πολύ καιρό μπήκε και πάλι σε παιχνίδι της ΑΕΚ και φαινόταν να του λείπει εντελώς ο αγωνιστικός ρυθμός. Φαινόταν να δυσκολεύεται πολύ να ακολουθήσει τον ρυθμό του ματς. Έκανε τεράστιο λάθος στην φάση του πρώτου γκολ, η οποία ξεκίνησε από την επιπολαιότητα που έκανε σε σημείο του γηπέδου απαγορευτικό για κάτι τέτοιο. Και συνέχισε με λάθη μέχρι τέλους.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Ήταν αυτός που προσπαθούσε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, να συμμαζέψει τα πράγματα στην ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ. Κάλυψε πολλές φορές με την εμπειρία του, κενά που πήγαν να δημιουργηθούν, αλλά και λάθη από τους συμπαίκτες του.

Έλντερ Λόπες: Ήταν και σε αυτό το παιχνίδι αρκετά αντιφατική η εικόνα του. Έκανε κάποια πολύ καλά πράγματα, τόσο στην διαγώνια κάλυψη στην άμυνα, όσο και στις προσπάθειες που έκανε να βοηθήσει την επιθετική λειτουργία. Έκανε όμως και κάποια πολύ εύκολα λάθη και κάποιες επιπόλαιες ενέργειες.

Γέβχεν Σάχκοφ: Ο Ουκρανός χαφ ήταν και πάλι σημείο αναφοράς στην μεσαία γραμμή της ΑΕΚ, έστω και αν δεν έκανε τόσο καλό ματς, όσο την προηγούμενη Κυριακή στο Ηράκλειο. Προσπάθησε να πάρει μπάλες στα πόδια του και ήταν αυτός που έκανε τις περισσότερες ενέργειες προκειμένου να νοικοκυρέψει το παιχνίδι της ομάδας.

Αντρέ Σιμόες: Ο αρχηγός της ΑΕΚ στο χθεσινό ματς, έβγαλε και πάλι μπόλικη αθόρυβη δουλειά στην μεσαία γραμμή. Και αυτός, όπως και ο Τσιγκρίνσκι, πολλές φορές κάλυψε κενά και λάθη που έγιναν στην ανασταλτική λειτουργία. Έκανε και ο ίδιος κάποια λάθη πάντως, με την μπάλα στα πόδια του.

Χρήστος Αλμπάνης: Μεγάλη διάθεση έδειξε από την αρχή του παιχνιδιού. Πήρε τις περισσότερες πρωτοβουλίες στην επιθετική λειτουργία της ομάδας και ήταν πολύ κινητικός. Και πάλι δεν ολοκλήρωσε σωστά όλες τις ενέργειες που πήρε πάνω του, όμως ορισμένες από τις πάσες του θα μπορούσαν να είχαν μετατραπεί σε ασίστ.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Αγωνίστηκε για πρώτη φορά από το ξεκίνημα του ματς, ως επιτελικός μέσος σ’ ένα 4-2-3-1. Και φάνηκε πως δεν είναι μια θέση που του ταιριάζει ιδιαίτερα. Φάνηκε μόνο σε μια πολύ καλή προσωπική ενέργεια που είχε στο πρώτο ημίχρονο, μετά από σέντρα του Νταντσένκο. Όμως φέρει και ευθύνη στον τρόπο που (δεν) μάρκαρε τον Δώνη στο δεύτερο γκολ του Απόλλωνα.

Νέλσον Ολιβέιρα: Ξεκίνησε ως βασικός και είναι αλήθεια πως είχε τρομερό κέφι και διάθεση και δεν είδε καθόλου το ματς ως αγγαρεία. Έχασε σημαντική ευκαιρία για να σκοράρει, πριν τελικά καταφέρει να βρεί δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο έχασε και πάλι ευκαιρίες, αλλά δεν σταμάτησε λεπτό να παλεύει και να κυνηγάει φάσεις.

Όλεγκ Νταντσένκο: Στο ντεμπούτο του αγωνίστηκε ως δεξί εξτρέμ και όχι ως μπακ. Ήταν εμφανώς έξω από τα νερά του. Έδειξε πως έχει καλές επαφές με την μπάλα και καλά κτυπήματα στα στημένα. Αλλά τίποτα περισσότερο. Έδειξε να έχει ζητήματα στην ανασταλτική του προσήλωση, αλλά ήταν και το πρώτο του ματς.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Μπήκε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Έπαιξε περισσότερο ως δεκάρι και λιγότερο ως οκτάρι. Είχε ευκαιρία ακόμα και να σκοράρει αλλά νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και γενικώς έβγαλε δουλειά.

Λιβάι Γκαρσία: Στα πρώτα δέκα λεπτά του μέσα στο γήπεδο, πήρε δυο κίτρινες κάρτες από τους αντιπάλους του, οι οποίοι τον γκρέμισαν για να τον σταματήσουν. Από εκείνο το σημείο και μετά, προσπάθησε κάπως να προστατεύσει τα πόδια του. Παρόλα αυτά και πάλι λίγο έλλειψε να δώσει όχι μία, αλλά δυο ασίστ.

Κώστας Γαλανόπουλος: Από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο, νοικοκύρεψε ακόμα περισσότερο την μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Και κέρδισε όλες τις μάχες, ενώ είχε και σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια του.

Θεοδόσης Μαχαίρας: Μπορεί να έπαιξε λίγο, αλλά πρόλαβε να κάνει πολλά πράγματα. Πρόλαβε να τρυπήσει αρκετές φορές την άμυνα του Απόλλωνα από την αριστερή πλευρά. Και μάλιστα έδωσε μια πάσα έτοιμο γκολ στον Σιμάνσκι ο οποίος αστόχησε.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Μπήκε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και δεν πρόλαβε καν να έρθει σε επαφή με την μπάλα, καθώς είναι ζήτημα εάν πρόλαβε να παίξει για συμπληρωμένα τρια λεπτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X