Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ: «Κάνει αγγαρεία και το πληρώνει-Τραγικά λάθη ειδικά του Χνιντ»

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ: «Κάνει αγγαρεία και το πληρώνει-Τραγικά λάθη ειδικά του Χνιντ»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ματς της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πλήρωσε το λάθος του Χνιντ και έμεινε πίσω στο σκορ στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Από λάθος κατάφερε να ισοφαρίσει και η Ενωση σχεδόν άμεσα με τον Νέλσον Ολιβέιρα, αλλά στο 27′ ο Λάγος με σουτ έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Πλέον, η ΑΕΚ θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα της στην επανάληψη, ιδιαίτερη στην αμυντική λειτουργία και να γυρίσει το ματς.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ τιμωρήθηκε ξανά σε όσα λάθη κάνει. Γνωστό πλέον ότι πληρώνει το κάθε τι πολύ ακριβά. 2 γκολ σε ρεβάνς Κυπέλλου από τον Απόλλωνα Σμύρνης θα έπρεπε να είναι απαγορευτικό για μία ομάδα επιπέδου ΑΕΚ. Και όμως γίνεται… Ευτυχώς για την ΑΕΚ ήρθε και το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα και έβαλε το γκολ του Ολιβέιρα. Ενα γκολ που αυτή την στιγμή δίνει προβάδισμα στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν έχει καθαρό μυαλό, δεν έχει ηρεμία και η παρουσία του Χνιντ αλλά και η μεσοαμυντική εικόνα της προβληματίζει. Ιδίως αν πιέσει λίγο παραπάνω ο Απόλλων. Δεν έχει πιάσει το σχέδιο με Τάνκοβιτς δεκάρι και Νταντσένκο δεξί εξτρέμ. Χάνει πολύ σε επιθετικότητα η ΑΕΚ από δεξιά. Η ΑΕΚ θέλει επιθετική ενέργεια και γκολ. Και Ανσαριφάρντ και Γκαρσία μπορούν να τα δώσουν.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: Η ΑΕΚ πραγματοποιεί αγγαρεία και το πληρώνει! Είναι τραγικά τα λάθη που γίνονται ειδικά του Χνιντ στο 1-0. Οι κιτρινόμαυροι δε μιλάνε μεταξύ τους και δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν σωστά τη μπάλα. Σε ό,τι αφορά στον Νταντσένκο αποκτήθηκε για δεξί μπακ, ξεκίνησε ως εξτρέμ αλλά πολλές φορές παίζει αλλού! Το ότι εκτελεί όλες τις στατικές φάσεις με ξεπερνά…

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: Το είχαμε πει πριν από το ματς, ότι ο Απόλλωνας είναι καλή και σοβαρή ομάδα και θέλει μεγάλη προσοχή από την ΑΕΚ. Ένα λάθος του Χνιντ, έφερε το 1-0 για τον Απόλλωνα, ένα ακόμα μεγαλύτερο λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, έφερε το 1-1 για την ΑΕΚ με τον Ολιβέιρα, κι ένα σουτ-κεραυνός του Λαγού, τον οποίο όμως δεν τον πίεσε όπως έπρεπε ο Τάνκοβιτς, έκανε το 2-1. Ουσιαστικά είναι ένα ματς δοκιμών από τον Μανόλο Χιμένεθ, που δίνει ξανά την ευκαιρία στον Ραντόνια, που βλέπει για πρώτη φορά τον Νταντσένκο, που βάζει ξανά στην… εξίσωση τον Χνιντ, που δοκιμάζει τον Τάνκοβιτς σε ρόλο “δεκαριού”. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δικαιολογείται η εικόνα της χαλάρωσης, ειδικά στον τομέα της έντασης στην πίεση. Η ΑΕΚ αμυντικά θυμίζει απόψε τις «μέρες Καρέρα» και ειδικά στο συγκεκριμένο γήπεδο, με τον συγκεκριμένο αντίπαλο, όταν είχε φάει τρία γκολ και παραλίγο να δεχόταν και τέταρτο. Πρέπει να πέσουν μπινελίκια στα αποδυτήρια από τον Μανόλο και να μπει “άλλη ΑΕΚ” στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί είμαστε και σε… κρίσιμη ηλικία και δεν αντέχουμε τις πολύ μεγάλες… συγκινήσεις.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: Δυο γκολ σ’ ένα ημίχρονο από τον Απόλλωνα, είναι υπερβολή. Όπως υπερβολικά είναι και τα εύκολα ατομικά λάθη που κάνουν οι παίκτες της ΑΕΚ ειδικά από την μεσαία γραμμή και πίσω. Κατά τα άλλα είναι εντυπωσιακό το κέφι που έχει ο Ολιβέιρα, αλλά και γεγονός πως πλέον η ομάδα δυσκολεύεται όταν αφήνει το 4-3-3.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X