Απόλλων Σμύρνης -ΑΕΚ Live Streaming

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ: Πού θα δούμε σήμερα τον αγώνα

Ο αγώνας Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ σε Live Streaming

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ -ΑΕΚ Live Streaming: Στη Ριζούπολη η ΑΕΚ για το ματς Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, σήμερα στις 19:30. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πάρει ένα καλό προβάδισμα από το πρώτο ματς που είχαν δώσει στον θεσμό στο ΟΑΚΑ, καθώς είχαν νικήσει με 2-0 και έχουν το πάνω χέρι για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, βλέπει αυτό το ματς και ως μία ευκαιρία να τσεκάρει και ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν και αρκετό χρόνο συμμετοχής. Αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές, σε σχέση με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, και να βάλει στην ενδεκάδα του παίκτες που θέλει να τους τσεκάρει ενόψει της συνέχειας. Για αυτό και άφησε εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές οι οποίοι μέχρι τώρα υπολογίζονται ως βασικοί.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ -ΑΕΚ Live Streaming | Αποστολή με Νταντσένκο

Όπως αναφέρουμε και πιο πάνω ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε αρκετούς από τους βασικούς παίκτες εκτός αποστολής. Έχει σκοπό να δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι μέχρι τώρα δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Εκτός πλάνων έμειναν οι Λάτσι, Μιτάι, Μπακάκης, Σβάρνας και Μάνταλος. Αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά έμειναν εκτός και προκειμένου να μην επιβαρυνθούν περισσότερο. Επίσης εκτός είναι και ο ανέτοιμος Τσιντώτας, αλλά και οι Ινσούα, Λιβάια οι οποίοι είναι πλέον εκτός πλάνων της ομάδας.

Στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς ο νεοφερμένος Νταντσένκο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ δεν αποκλείεται να κάνει και το ντεμπούτο του. Από εκεί και πέρα στην αποστολή, επίσης για πρώτη φορά, είναι και ο 18χρονος Κοσίδης ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Έτσι την αποστολή της Ένωσης αποτελούν οι Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσεάρου, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

Από την άλλη επίσης ο Απόλλων Σμύρνης αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές. Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Παράσχος, άφησε εκτός αποστολής βασικούς παίκτες για να ξεκουραστούν. Άλλωστε στο πρωτάθλημα δίνει βάρος ο Απόλλων Σμύρνης και να μπορέσει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φατιόν, Τσιλούλης, αλλά και οι Βέρχουλστ, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Σλίβκα, για λόγους ξεκούρασης. Στην αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου του Απόλλωνα Σμύρνης με την ΑΕΚ, είναι οι Κότσαρης, Γιαννακόπουλος, Μπρούσιτς, Χουχούμης, Λισγάρας, Λαγός, Ιωαννίδης, Μπεντινέλι, Βάρκας, Φερνάντεθ, Κραγιόπουλος, Τσαμπούρης, Μουνιέ, Ντάουντα, Βιτλής, Κιτόκο, Ρόδης, Καραγκούνης, Κάλισιρ, Ρηγόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ -ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X