Πρόκριση και προσαρμογή Νταντσένκο θέλει απόψε η ΑΕΚ (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ: Πού θα δούμε σήμερα τον αγώνα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε τον Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο Ελλάδος μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόκριση δίχως άγχος και την άμεση προσαρμογή του Ολεγκ Νταντσένκο αναζητά σήμερα η ΑΕΚ!

Η Ενωση αντιμετωπίζει σήμερα (19:30, CosmoteSport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον Απόλλωνα Σμύρνης για τον επαναληπτικό αγώνα της έκτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, ο Δικέφαλος επιθυμεί σήμερα στη Ριζούπολη μια πρόκριση δίχως ιδιαίτερη πίεση και ξεκούραστα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ πάντως έχει αρκετές απουσίες να διαχειριστεί και ενόψει του αγώνα με τον Αρη δεν θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να πιεστούν για την πρόκριση σήμερα.

Οι απουσίες της ΑΕΚ

Εκτός για το ματς με τον Απόλλωνα είναι ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ο Στράτος Σβάρνας, ο Πέτρος Μάνταλος, ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Μάριο Μιτάι που είναι τραυματίες ή δεν έχουν επανέλθει ακόμα μετά τον τραυματισμό τους. Στην αποστολή δεν μπήκαν και οι Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, Μάρκο Λιβάγια, Εμάνουελ Ινσούα, με τους δύο τελευταίους να είναι ουσιαστικά εκτός ΑΕΚ, καθώς έμειναν εκτός και στο ματς με τον ΟΦΗ.

Από κει και πέρα, στην αποστολή του Δικεφάλου κάνουν ντεμπούτο ο Μιχάλης Κοσίδης και ο Ολεγκ Νταντσένκο με τον δεύτερο να θεωρείται δεδομένο πως θα κάνει σήμερα το πρώτο του παιχνίδι με την φανέλα της Ενωσης. Και στόχος είναι να… ζεσταθεί ενόψει του αγώνα με τον Αρη όπου θα κληθεί να παίξει από την αρχή απόντος του τραυματία Μπακάκη.

Το πλάνο Χιμένεθ για το Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ

Πιο συγκεκριμένα, το πλάνο του Μανόλο Χιμένεθ αφορά τον Αθανασιάδη ανάμεσα στα γκολποστ, τους Ραντόνια ή Νταντσένκο και Λόπες στα δύο άκρα της άμυνας και τους Νεντελτσεάρου, Χνιντ στο κέντρο της. Στα χαφ, ο Σιμάνσκι που είχε σκοράρει στο πρώτο παιχνίδι θα πάρει θέση δίπλα στον Γαλανόπουλο και τον Κρίστιτσιτς. Στην επίθεση, ο Μαχαίρας και ο Αλμπάνης θα ξεκινήσουν στα άκρα, ενώ στην αιχμή του δόρατος θα είναι ο Ολιβέιρα

Την αποστολή συμπληρώνουν: Χατζηεμμανουήλ, Τσιγκρίνσκι, Ραντόνια, Σιμόες, Σάκχοφ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

Με πολλές απουσίες ο Απόλλωνας

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται με απουσίες σήμερα την ΑΕΚ. Ο Γιώργος Παράσχος αποφάσισε να δώσει ανάσες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του. Πιο συγκεκριμένα, δεν είναι στη διάθεση του Παράσχου για το αυριανό παιχνίδι στη Ριζούπολη οι Βέρχουλστ, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ και Σλίβκα, ενώ εκτός έμειναν και οι Φατιόν, Τσιλούλης με προβλήματα τραυματισμών.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Κότσαρη, Γιαννακόπουλο, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Λισγάρα, Λαγό, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Βάρκα, Φερνάντεθ, Κραγιόπουλο, Τσαμπούρη, Μουνιέ, Ντάουντα, Βιτλή, Κιτόκο, Ρόδη, Καραγκούνη, Κάλισιρ, Ρηγόπουλο.

Ο διαιτητής του Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γιώργος Τζοβάρας του συνδέσμου Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο από τον Πειραιά και τον Αϊνάλη από τη Μακεδονία. Τέταρτος είναι ο Σκουλάς του συνδέσμου Θεσσαλίας. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη στις 19:30 στη Ριζούπολη.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει ζωντανά την αναμέτρηση στη Ριζούπολη, όπως και το ρεπορτάζ πριν και μετά από αυτό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X