Στη... δίαιτα ο Σωκράτης!

Στη... δίαιτα ο Σωκράτης!

Ο Insider έχει τον πραγματικό λόγο που ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος παραμένει εκτός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος επαναπατρίστηκε για χατίρι του Ολυμπιακού. Από την πρώτη του ημέρα στον Πειραιά, φώναζαν όλοι πως πάει για βασικός με Παναιτωλικό ώστε να βρει ρυθμό.

Ούτε στην αποστολή δεν μπήκε όμως. Γιατί; Ο Insider έχει τον πραγματικό λόγο που ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος παραμένει εκτός!

Τα… κιλά των εορτών και ο Σωκράτης

Ο Σωκράτης όχι μόνο δεν έχει κανέναν αγωνιστικό ρυθμό, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημά του. Ο διεθνής άσος έχει… επηρεαστεί από τα γλυκά των γιορτών που πέρασαν και εμφανίστηκε με παραπανίσια κιλά στου Ρέντη. Οπως ψιθυρίζουν στον Πειραιά μάλιστα, ο Παπασταθόπουλος είναι 6 κιλά βαρύτερος από τα κιλά που θα έπρεπε να είναι για το σώμα του. Κάτι που δεν… ξετρέλανε τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, όχι μόνο δεν έχει μπει ακόμα σε αποστολή, αλλά έχει μπει σε ειδικό πρόγραμμα για να χάσει τα απαραίτητα κιλά, αλλά και να βρει την χαμένη του αγωνιστικότητα και τον ρυθμό. Ποιος ξέρει; Αν δεν έχει γρήγορα αποτελέσματα, θα ψάξουν σύντομα ινστιτούτο αδυνατίσματος για τον στόπερ του… εκατομμυρίου.

Κανένας αγώνας σε… επαγγελματικό επίπεδο για τον Σωκράτη

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος την σεζόν 2020-21 δεν έχει κανέναν αγώνα σε επαγγελματικό επίπεδο! Εχει μόλις δύο αγώνες και όχι σε υψηλό ρυθμό. Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε με την Αρσεναλ Κ23 κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Εβερτον στις 20 Νοεμβρίου (71 λεπτά, νίκη 1-0) και στις 8 Δεκεμβρίου με την ίδια ομάδα απέναντι στην Γουΐμπλεντον όταν η ομάδα του ηττήθηκε με 3-0!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X