ΑΕΚ: Κοιτάζει τον Φαμπιάνο της Ομόνοιας για το καλοκαίρι!

ΑΕΚ: Κοιτάζει τον Φαμπιάνο της Ομόνοιας για το καλοκαίρι!
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ έχει παρθεί η απόφαση για απόκτηση τερματοφύλακα το προσεχές καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πήρε την απόφαση να κινηθεί γισ τερματοφύλακα το καλοκαίρι και ο Φαμπιάνο είναι ψηλά στη λίστα της!

Κατά τη διάρκεια του περασμένου Ιανουαρίου έγινε απολύτως αντιληπτό ότι μέσα στις μεταγραφικές προτεραιότητες της, η ΑΕΚ είχε εντάξει και την απόκτηση ενός έμπειρου και ικανού τερματοφύλακα. Η Ένωση ασχολήθηκε με πολλές περιπτώσεις γκολκίπερ και στο τέλος έφτασε κοντά στον δανεισμό του Ολλανδού Μίχαελ Βέριπς της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια έχει ξεκινήσει από το πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη όταν έγινε επιχείρηση δανεισμού του βραζιλιάνου Ριμπέιρο από την πορτογαλική Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα της έγκυρης AS, τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών, η ΑΕΚ προσπάθησε να εντάξει στο δυναμικό της τον Ιάγκο Ερερίν της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Σύμφωνα με την SportDay, στο στόχαστρο της Ένωσης για το ερχόμενο καλοκαίρι υπάρχει ο θηριώδης Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φαμπιάνο. Ενας γκολκίπερ με μεγάλη προϋπηρεσία στα ευρωπαϊκά γήπεδα καθώς έχει αγωνιστεί σε 73 παιχνίδια της Πόρτο και σε 31 της Φενερμπαχτσέ ενώ έχει περάσει και από την πορτογαλική Ολανένσε.

Με την Ομόνοια μέτρα 40 παιχνίδια, ενώ στα 20 από αυτά έχει κρατήσει την εστία του ανέπαφη, ποσοστό αρκετά υψηλό για τερματοφύλακα, ενώ συνολικά στα 204 επίσημα ματς που έχει δώσει στην καριέρα του, έχει 100 φορές φύγει από τα γήπεδα δίχως να δεχθεί γκολ. Ο Φαμπιάνο έχει μπόι 1.97μ., ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ομόνοια έως το καλοκαίρι του 2022. Είναι μια από τις περιπτώσεις που η ΑΕΚ παρακολουθεί και δεν αποκλείεται μελλοντικά να κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X