ΑΕΚ: Παραχάραξη της ιστορίας από τον Ολυμπιακό και τον Μπριάκο στο συγκλονιστικό 3-3 (VIDEO)

ΑΕΚ: Παραχάραξη της ιστορίας από τον Ολυμπιακό και τον Μπριάκο στο συγκλονιστικό 3-3 (VIDEO)

Συναρπαστικό ντέρμπι μέσα σε χιονοθύελλα, με την ΑΕΚ να προηγείται με αυτογκόλ του Νικοπολίδη, τον Ολυμπιακό να απαντά και την ΑΕΚ να ισοφαρίζει δύο φορές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αγώνες απέναντι στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια ήταν πάντα ιδιαίτερη υπόθεση. Βλέπετε, δεν ήταν παιχνίδια που παίζονταν επί ίσοις όροις και η «παράγκα» έκανε αισθητή την παρουσία της σχεδόν σε κάθε αναμέτρηση.

Όπως συνέβη μια μέρα σαν σήμερα του 2007, όταν η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ηταν ένα παιχνίδι που η Ενωση σκόραρε τρεις φορές, αλλά πληγώθηκε από τα λάθη στην άμυνα της και την άρνηση του Μπριάκου να καταλογίσει κάποιο από τα τρία καταφανή πέναλτι που έγιναν, για να μείνει τελικά στην ισοπαλία.

Το ματς είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ΑΕΚ. Εστω και αν ο Μπριάκος έκλεισε τα μάτια στην ανατροπή του Καμπάνταη από τον Σέζαρ, η Ενωση πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον…Νικοπολίδη. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έκανε απίστευτο λάθος και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η ΑΕΚ φώναζε δικαιολογημένα για ακόμα ένα πέναλτι, όταν ο Ριβάλντο σταμάτησε σαν τερματοφύλακας το σουτ του Πλιάτσικα. Ενώ το ημίχρονο έδειχνε πως θα τελειώσει με την ΑΕΚ μπροστά, δύο σημαντικά λάθη στην άμυνα έφεραν μπροστά τον Ολυμπιακό με τέρματα των Τζόρτζεβιτς και Ριβάλντο.

Η ΑΕΚ ισοφάρισε με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και πάλι με αυτογκόλ. Αυτή τη φορά από τον Κωνσταντίνου, που υπό την πίεση του Παπασταθόπουλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Ενωση είχε τον πρώτο λόγο, αλλά στη μοναδική επίσκεψη του στα καρέ της, ο Ολυμπιακός πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ.

Ο Τοροσίδης (από θέση οφσάιντ έκανε την κεφαλιά), ο Σορεντίνο απέκρουσε, αλλά ο Σέζαρ προώθησε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Καμπάνταης – σε ένα από τα καλύτερα ματς του με τη φανέλα της ΑΕΚ – ισοφάρισε με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ ο Μπριάκος είπε «όχι» και σε σπρώξιμο του Καμπάνταη από τον Σέζαρ. Αν σε αυτά προσθέσετε και την ατυχία στο δοκάρι του Καμπάνταη, έχετε τους λόγους που η ΑΕΚ έμεινε στην ισοπαλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X