ΑΕΚ: Μεγάλη πρόκριση επί του Παναθηναϊκού με πρωταγωνιστή τον Γκέσιο (VIDEO)

ΑΕΚ: Μεγάλη πρόκριση επί του Παναθηναϊκού με πρωταγωνιστή τον Γκέσιο (VIDEO)

Μεγάλη πρόκριση με το γκολ του Δημήτρη Γκέσιου, μετά την ήττα με 3-2 στη Λεωφόρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις αρχές της δεκαετίας του ΄80, έχοντας μπει ήδη στη διαδικασία των «πέτρινων» χρόνων, η ΑΕΚ έψαχνε μεγάλες νίκες και διακρίσεις μέσω του κυπέλλου. Την περίοδο 1980-81, μια από τις χειρότερες στην ιστορία της Ενωσης, αναλαμπή ήταν οι διπλές αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο Ελλάδας.

Η πρόκριση της ΑΕΚ επιτεύχθηκε μια μέρα σαν σήμερα στον επαναληπτικό της Νέας Φιλαδέλφειας και μεγάλος πρωταγωνιστής υπήρξε ο Δημήτρης Γκέσιος. Εμπειρος φορ, που είχε αποκτηθεί από τον Ηρακλή για να ενισχύσει την «κιτρινόμαυρη» επίθεση.

Η ΑΕΚ είχε καταφέρει να αντέξει στη Λεωφόρο, αν και βρέθηκε αρχικά να ηττάται με 1-0 από γκολ φάουλ του Κατσιάκου (είχε ισοφαρίσει ο Ραβούσης με κεφαλιά) και 3-1 με αυτογκόλ του Τζιράκη και σουτ του Σημαιοφορίδη.

Ο Γκέσιος είχε δώσει ασίστ στον Μπάγεβιτς για να μειώσει σε 3-2. Στη ρεβάνς της Νέας Φιλαδέλφειας, ο έμπειρος φορ ήταν αυτός που εκμεταλλεύθηκε την κίνηση του Μανωλά, βγήκε στην πλάτη της «πράσινης» άμυνας και με ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Κωνσταντίνου και έδωσε την πρόκριση στην ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X