Οργή και αγανάκτηση για κορωνοπάρτι με ουίσκι μέσα στη ΓΑΔΑ! (VIDEO)

Οργή και αγανάκτηση για κορωνοπάρτι με ουίσκι μέσα στη ΓΑΔΑ! (VIDEO)

Οργή στην ΕΛ.ΑΣ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κορωνοπάρτι με ουίσκι και ποτά σημειώθηκε μέσα στη ΓΑΔΑ!

Μια φωτογραφία από «κορωνοπάρτι» μέσα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), προκάλεσε αγανάκτηση στους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Στη φωτογραφία εμφανίζονται έξι αστυνομικοί με πολιτικά, αγκαλιασμένοι, χωρίς μάσκες, χωρίς μέτρα ασφαλείας, να πίνουν ουίσκυ και βότκα. Όλα αυτά συνέβησαν μέσα στα γραφεία της γραμματείας, ένα πάρτι που έγινε πριν από  τέσσερις με πέντε μέρες.

Αυτή η απίστευτη εικόνα, την οποία – άκουσον, άκουσον – ανέβασαν οι ίδιοι οι αστυνομικοί στο διαδίκτυο, προκάλεσε αγανάκτηση στην Άμεση Δράση. Οι αστυνομικοί που βρίσκονται στον δρόμο, όπως είπαν οι ίδιοι στο δελτίο του STAR, καλούνται να ελέγξουν την τήρηση των μέτρων για την προστασία των πολιτών από την εξάπλωση του κορωνοϊού. Την ίδια στιγμή, κάποιοι συνάδελφοί τους, με την ανεύθυνη συμπεριφορά τους τούς ακυρώνουν.

Το χειρότερο είναι ότι στο κέντρο επιχειρήσεων, στους ασυρμάτους επικοινωνίας, αλλά και στο τηλεφωνικό κέντρο του 100, ήδη υπάρχουν τουλάχιστον οκτώ άτομα που έχουν νοσήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X