ΑΕΚ: Πρόβλημα στον δικέφαλο ο Σβάρνας - Ξεκούραση για Λάτσι

ΑΕΚ: Πρόβλημα στον δικέφαλο ο Σβάρνας - Ξεκούραση για Λάτσι
Photo Credits: INTIME

Σε έλεγχο υποβλήθηκαν οι αμυντικοί της ΑΕΚ, Στράτος Σβάρνας και Ζίγκα Λάτσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης (Πέμπτη, 19:30) για το Κύπελλο Ελλάδας.

Για το ματς με τον Απόλλωνα ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έχει στη διάθεση του τους Στράτος Σβάρνα, Ζίγκα Λάτσι, Πέτρο Μάνταλο και Μιχάλη Μπακάκη.

Σε ότι αφορά του Σβάρνα-Λάτσι οι δύο παίκτες υποβλήθηκαν σε απεικονιστικό έλεγχο.

Για τον Ελληνα αμυντικό έδειξε πρόβλημα στον τένοντα του δεξιού δικεφάλου και θα χρειαστεί λίγο περισσότερο προσοχή και θεραπεία για να μην του δημιουργηθεί κάποια ζημιά. Ως εκ τούτου ο Σβάρνας θα μείνει προληπτικά εκτός για ένα χρονικό διάστημα και θα φανεί το πως θα πάει.

Ο Λάτσι είχε μία ενόχληση στον δεξιό τετρακέφαλο με τον έλεγχο να μην δείχνει κάτι το σοβαρό και έμεινε εκτός για το αυριανό ματς περισσότερο για ξεκούραση.

Πάντως ζημιά ο έλεγχος δεν έδειξε για κανέναν από τους δύο. Αλλωστε και οι δυο τη χθεσινή προπόνηση την έβγαλαν και στο τέλος παραπονέθηκαν στον γιατρό για ενοχλήσεις

Από εκεί και πέρα ατομικά συνέχισαν να γυμνάζονται και οι Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης, ενώ ο Μάριο Μιτάι ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Ο Μιτάι είναι εντάξει, ο Μπακάκης ξεκίνησε σήμερα ελαφρύ τρέξιμο, ενώ σε ότι αφορά τον Μάνταλο θα δείξει η πορεία της αποθεραπείας του αν θα μπει αυτή την εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X