Με Κοσίδη και Νταντσένκο η ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης! (ΦΩΤΟ)

Με Κοσίδη και Νταντσένκο η ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε την αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό (19:30) ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Μιχάλης Κοσίδης και ο Ολεγκ Νταντσένκο.

Ο Κοσίδης που υπέγραψε χθες επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ βρίσκεται στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ για το αυριανό ματς, το ίδιο και ο Ουκρανός μπακ, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που μπήκαν και οι δύο παίκτες σε αποστολή με τον Νταντσένκο να αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ, καθώς ο Χιμένεθ δεν θα έχει στη διάθεση του τον Μπακάκη. Το άλλο δεξί μπακ που θα έχει στη διάθεση του ο Ισπανός είναι ο Ραντόνια.

Εκτός είναι ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ο Στράτος Σβάρνας, ο Πέτρος Μάνταλος, ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Μάριο Μιτάι που είναι τραυματίες ή δεν είναι έτοιμοι μετά τον τραυματισμό τους. Ενώ εκτός έμειναν και οι Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς και οι Μάρκο Λιβάγια, Εμάνουελ Ινσούα, με τους δύο τελευταίους να είναι ουσιαστικά εκτός ΑΕΚ, καθώς έμειναν εκτός και στο ματς με τον ΟΦΗ.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X