Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς έξι κόντρα στην ΑΕΚ

Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς έξι κόντρα στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Με απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ ο Απόλλων Σμύρνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (19:30) τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Η ομάδα της Ριζούπολης καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 εάν θέλει να περάσει στους «8» του Κυπέλλου. Η δυσκολία του εγχειρήματος, αλλά και η ανάγκη για σωτηρία οδηγεί τον Παράσχο να ξεκουράσει παίκτες για το ματς με την ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Παράσχος δίνει ανάσες στους Βέρχουλστ, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ και Σλίβκα, ενώ εκτός έμειναν και οι Φατιόν, Τσιλούλης με προβλήματα τραυματισμών. Ο Τσιλούλης, μάλιστα, έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή. Παιχνίδι από το οποίο θα απουσιάσουν επίσης λόγω καρτών και οι Λισγάρας, Φατιόν.

Η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ αποτελείται από τους Κότσαρη, Γιαννακόπουλο, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Λισγάρα, Λαγό, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Βάρκα, Φερνάντεθ, Κραγιόπουλο, Τσαμπούρη, Μουνιέ, Ντάουντα, Βιτλή, Κιτόκο, Ρόδη, Καραγκούνη, Κάλισιρ, Ρηγόπουλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X