
Με απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ ο Απόλλων Σμύρνης
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (19:30) τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.
Η ομάδα της Ριζούπολης καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 εάν θέλει να περάσει στους «8» του Κυπέλλου. Η δυσκολία του εγχειρήματος, αλλά και η ανάγκη για σωτηρία οδηγεί τον Παράσχο να ξεκουράσει παίκτες για το ματς με την ΑΕΚ.
Ο Γιώργος Παράσχος δίνει ανάσες στους Βέρχουλστ, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ και Σλίβκα, ενώ εκτός έμειναν και οι Φατιόν, Τσιλούλης με προβλήματα τραυματισμών. Ο Τσιλούλης, μάλιστα, έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή. Παιχνίδι από το οποίο θα απουσιάσουν επίσης λόγω καρτών και οι Λισγάρας, Φατιόν.
Η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ αποτελείται από τους Κότσαρη, Γιαννακόπουλο, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Λισγάρα, Λαγό, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Βάρκα, Φερνάντεθ, Κραγιόπουλο, Τσαμπούρη, Μουνιέ, Ντάουντα, Βιτλή, Κιτόκο, Ρόδη, Καραγκούνη, Κάλισιρ, Ρηγόπουλο.

Ευκαιρία για την ΑΕΚ, τελευταίο χαρτί για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Επίσημο: Εκτός European Super League και η Ίντερ

Διαψεύδει τα πάντα ο Ανιέλι: «Δεν φεύγω από την Γιουβέντους»

«Κλειδώνει» την Ευρώπη απόψε η ΑΕΚ με Παναθηναϊκό (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

European Super League: Η αρχή και το τέλος μιας… «φούσκας» (VIDEO)