Παναθηναϊκός: Κρούσμα κορωνοϊού πριν το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

Παναθηναϊκός: Κρούσμα κορωνοϊού πριν το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ
Photo Credits: INTIME

Κρούσμα του κορωνοϊού ανακοίνωση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ένα μέλος του σταφ του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η «πράσινη» ΚΑΕ.

Δύο μέρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ (05/02) ο Παναθηναϊκός είδε ένα μέλος του σταφ να μπαίνει σε καραντίνα. Κι αυτό γιατί υπήρξε θετικό κρούσμα κορωνοϊού, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε την Τρίτη.

Σε νέα επαναληπτικά τεστ που υποβλήθηκε η υπόλοιπη αποστολή, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά, κάτι που δεν επηρεάζει την προετοιμασία των «πράσινων», οι οποίοι συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις ενόψει του ντέρμπι, ακολουθώντας παράλληλα την προβλεπόμενη διαδικασία που επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι στον πρώτο έλεγχο για COVID-19 που διενεργήθηκε χθες εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό ένα μέλος του σταφ διεγνώσθη θετικό στον κορωνοϊό.

Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας υποβλήθηκαν σήμερα σε νέα τεστ και τα αποτελέσματά τους ήταν όλα αρνητικά.

Η ομάδα θα συνεχίσει το απόγευμα την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Παρασκευής (5/2) με τον Ολυμπιακό ακολουθώντας το προβλεπόμενο υγειονομικό πρωτόκολλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X