«Νέλσον Ολιβέιρα για MLS το καλοκαίρι»

«Νέλσον Ολιβέιρα για MLS το καλοκαίρι»
Photo Credits: INTIME

Ο Νέλσον Ολιβέιρα θεωρείται πιθανό να μετακομίσει στις ΗΠΑ το καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το συμβόλαιο του Νέλσον Ολιβέιρα με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και το μέλλον του στην Ενωση είναι αβέβαιο. Αρκετές ομάδες τον έχουν προσεγγίσει. Η Ναντ είναι μια από αυτές, ο προπονητής της οποία έχει εκφράσει την εκτίμησή του για τον Πορτογάλο.

Τώρα, στην επίσημη ιστοσελίδα του MLS, «mlssoccer», υπάρχει μια λίστα με τους 10 παίκτες που είναι πιθανόν να μετακομίσουν στις ΗΠΑ το καλοκαίρι. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο Ντριοσί της Ζενίτ, ο Χόρβαθ, ο Ζερόμ Μπόατενγκ. Πριν την λίστα όμως το MLS αναφέρει κάποιους ποδοσφαιριστές που είτε έχουν εκφράσει πρόθεση για να πάνε σε ομάδα της Αμερικής, είτε υπάρχει ήδη πρόταση για εκείνους.

Σε αυτούς είναι ο Πάτρικ φαν Αανχολτ, ο Ζοσέ Ισκεϊρέδο, ο Ελιακίμ Μανγκαλά, αλλά και ο Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ, χωρίς όμως να αναφερθεί κάτι περισσότερο στο δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X