Στα...κατεχόμενα της Λεωφόρου, κουμάντο κάνει η ΑΕΚ (VIDEO)

Στα...κατεχόμενα της Λεωφόρου, κουμάντο κάνει η ΑΕΚ (VIDEO)

Το πιο μεγάλο αγωνιστικό επίτευγμα της ΑΕΚ στην πρώτη σεζόν με πρόεδρο τον Ντέμη, ήταν η πρόκριση επί του Παναθηναϊκού με το 3-1 σαν σήμερα πριν από 16 χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μισή δουλειά είχε γίνει από το πρώτο παιχνίδι. Τότε που ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο τελευταίο λεπτό του ματς είχε κόψει τη φόρα του Παναθηναϊκού και είχε στείλει «κιτρινόμαυρο» μήνυμα για τη συνέχεια. Και ας ήταν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην «πράσινη» έδρα.

Γιατί βλέπετε και στη Λεωφόρο, κουμάντο κάνει η ΑΕΚ. Και όσοι δεν το είχαν συνειδητοποιήσει το κατάλαβαν καλά μια μέρα σαν σήμερα του 2005. Η Ενωση έκανε επίδειξη δύναμης στην πράσινη έδρα και πέρασε με το θριαμβευτικό 3-1 στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Η ΑΕΚ έγινε από το ξεκίνημα αφεντικό. Μόλις στο 2’ ο Ζούλιο Σέζαρ είχε σουτ στο δοκάρι και πέντε λεπτά αργότερα, ο Βραζιλιάνος κέρδισε πέναλτι από τον Γκούμα που αξιοποίησε ο Κατσουράνης. Η Ενωση συνέχισε να κυριαρχεί στο γήπεδο και διατηρούσε με άνεση το σκορ πρόκρισης.

Ωστόσο, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με κεφαλιά του Κωνσταντίνου. Τα «πράσινα» χαμόγελα κράτησαν για λίγο.

Ο Αλεσάντρε Σοάρες έδωσε γρήγορα ξανά το προβάδισμα στην ΑΕΚ και την έβαλε αφεντικό για την πρόκριση. Το τρίτο γκολ ήταν και το πιο όμορφο.

Ο Βλάνταν Ιβιτς με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ, νίκησε τον Κοτσόλη και με το δάχτυλο στο στόμα ζήτησε από τη Λεωφόρο να σωπάσει. Να υποκλιθεί στην ΑΕΚ, που είναι το αφεντικό και στην έδρα του Παναθηναϊκού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X