Τέλος ο Ραφίνια από τον Ολυμπιακό

Τέλος ο Ραφίνια από τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό ο Ραφίνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ραφίνια αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, καθώς αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του στο Ρέντη σήμερα και λίγη ώρα αργότεροι οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν στην ανακοίνωση.

Επίσημη μορφή πήρε το «αντίο» του Ραφίνια από τον Ολυμπιακό, αφού ήδη νωρίτερα την Τρίτη ο Βραζιλιάνος είχε χαιρετήσει την ομάδα στου Ρέντη. Με ανακοίνωσή τους, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν γνωστή τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών κοινή συναινέσει και ευχήθηκαν καλή συνέχεια στον 35χρονο μπακ, κάνοντας λόγο για «έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ραφίνια.

Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος είναι ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Με το πάθος, τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό του αποτέλεσε παράδειγμα για όλους.

Θα ανήκει πάντα στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Η πόρτα του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Ραφίνια όπως ανοιχτές θα είναι για εκείνον πάντα οι καρδιές των φιλάθλων μας!

Υπερπρωταθλητή Ραφίνια σε ευχαριστούμε για όλα! Καλή συνέχεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X