Κούμαν: «Η αποχώρηση του Σουάρες ήταν η σωστή»

Κούμαν: «Η αποχώρηση του Σουάρες ήταν η σωστή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν ανέφερε σε δηλώσεις του πως η αποχώρηση του Λούις Σουάρες από τους «μπλαουγκράνα» ήταν η σωστή, καθώς επίσης σημείωσε πως ο 34χρονος επιθετικός θα έπρεπε να είχε πάει καλύτερα στη Γιουβέντους.

«Είναι μέρος της δουλειάς σου. Μιλάς στο σύλλογο- και όταν ήρθα ως προπονητής στη Μπαρτσελόνα, είχαμε τις απόψεις μας και είχα τις πληροφορίες έξω από τον σύλλογο – και τελικά παίρνεις αποφάσεις. Πρέπει να λάβεις αυτές τις αποφάσεις.

Φυσικά, θα ήταν καλύτερο ο Λουίς Σουάρεζ να υπογράψει τη Γιουβέντους αντί για την Ατλέτικο Μαδρίτης, επειδή εξακολουθεί να βρίσκεται στο ισπανικό πρωτάθλημα. Αλλά αυτό το είδος απόφασης, έπρεπε να πάρουμε. Είναι πολύ σκληρό, αλλά δείχνοντας σεβασμό στον παίκτη και νομίζω ότι είναι πραγματικά σημαντικό. Και εξακολουθώ να συμφωνώ με αυτό που κάναμε εκείνη τη στιγμή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X