Μαουρίσιο: «Μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Μαουρίσιο: «Μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και στον στόχο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στη «Livesport»:

Για το τι πήγε στραβά και δεν πέτυχε ο Παναθηναϊκός την έκτη συνεχόμενη νίκη:

«Προσπαθήσαμε πολύ, δουλέψαμε σκληρά στο γήπεδο, αλλά δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που έπαιξε κλειστά. Η Λαμία ήρθε στη Λεωφόρο για να αμυνθεί και το πέτυχε. Έχει δυνατή ομάδα. Εμείς ελέγξαμε το παιχνίδι, δημιουργήσαμε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Τώρα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε, να ξεκουραστούμε, να αναλύσουμε τι δεν κάναμε σωστά και να εμφανιστούμε βελτιωμένοι στο επόμενο ματς, στο Περιστέρι».

Για το αν νιώθουν κουρασμένοι: «Σίγουρα δεν είναι εύκολο. Τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα πάντα είναι ένα δύσκολο κομμάτι για μία ομάδα. Όμως αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για μας. Το ίδιο ισχύει για τους αντιπάλους μας και για όλους στο πρωτάθλημα. Όπως είπα και πριν, εμείς πρέπει να παλέψουμε, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να επανέλθουμε. Δυστυχώς δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς με τη Λαμία αλλά θα προσπαθήσουμε να τους βρούμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για το αν παίζει πιο απελευθερωμένα μακριά από την Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός: «Κατά μία έννοια, όλα τα παιχνίδια είναι το ίδιο. Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε σωστά και να νικήσουμε. Δυστυχώς, το Σάββατο δεν τα καταφέραμε. Δεν είναι ώρα για να επικαλεστούμε δικαιολογίες, να πούμε ότι στην έδρα μας νιώθουμε μεγαλύτερη πίεση. Δεν χρειάζεται να είμαστε επικριτικοί προς τους παίκτες, προσπαθήσαμε. Σίγουρα δεν κάναμε σωστά κάποια πράγματα και θα τα διορθώσουμε».

Για το αν είναι πισωγύρισμα αυτή η ισοπαλία: «Παίζουμε στον Παναθηναϊκό και θέλουμε να νικάμε σε κάθε ματς. Αυτός είναι ο σκοπός μας. Επαναλαμβάνω, δεν θα χρησιμοποιήσω δικαιολογίες. Δεν καταφέραμε να νικήσουμε και μας στεναχωρεί, αλλά θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε».

Για το αν τους βοηθάει το γεγονός που δεν έχουν ματς για το Κύπελλο: «Θα έχουμε περισσότερο χρόνο για να δουλέψουμε και να ξεκουραστούμε. Αλλά και αν παίζαμε,θα το διαχειριζόμασταν».

Για το αν θεωρούν το Κύπελλο σημαντικό στόχο: «Είναι πολύ σημαντικός για τον σύλλογο. Είναι ένας τίτλος που μπορούμε να κατακτήσουμε και θέλουμε να φέρουμε ένα τρόπαιο στον Παναθηναϊκό. Θα είναι όμορφο για όλους τους παίκτες να πανηγυρίσουμε κάτι και να διακριθούμε. Αλλά θα το δούμε στην ώρα του, όταν έρθει η στιγμή να παίξουμε θα συγκεντρωθούμε σε αυτό. Τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα. Κάθε πράγμα στον καιρό του»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X