Η ΑΕΚ κέρδιζε τον Ολυμπιακό και με...μισή ομάδα (VIDEO)

Η ΑΕΚ κέρδιζε τον Ολυμπιακό και με...μισή ομάδα (VIDEO)

Αν και στο ημίχρονο βγήκε το επιθετικό δίδυμο της ΑΕΚ Μπατίστα-Νικολαϊδης λόγω τραυματισμών, οι Δώνης-Μαρτσέλο που τους αντικατέστησαν έδωσαν το γκολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι πανθομολογούμενο, πως η ΑΕΚ υπήρξε η μοναδική ομάδα που αντιστάθηκε (και πλήρωσε πολύ ακριβά) τα πρώτα χρόνια της επιβολής της «κόκκινης χούντας» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Ενωση ήταν η μόνη ομάδα που δεν μπορούσε να αλώσει η παράγκα και κατάφερνε τεράστιας σημασίας χτυπήματα στο γόητρο της. Οι νίκες ήταν αλλεπάλληλες, αλλά εάν κάποιος δει με ψύχραιμο μάτι προς τα πίσω, αυτή που επιτεύχθηκε μία μέρα σαν σήμερα του 1998, ήταν η πιο μάγκικη απ’ όλες.

Με τον Ντουμίτρου Ντουμιτρίου στον πάγκο, η ΑΕΚ είχε κάνει μία ανέλπιστα καλή πορεία και βρισκόταν στην κορυφή. Αν και οι εσωτερικές έριδες (η μη μεταγραφή του Παντούρου, η γκρίνια για τις επιλογές τύπου Δώνη) είχαν πλήξει την ομάδα, το πάθος για νίκη επί του Ολυμπιακού ένωνε. Εκείνη τη μέρα, η Ενωση είχε να αντιμετωπίσει και πολλά προβλήματα με τραυματισμών. Ο Νικολαϊδης είχε σοβαρό πρόβλημα στη μέση και παρά την απίστευτη δουλειά του Νίκου Πανταζή, μπόρεσε να αγωνιστεί για ένα ημίχρονο έχοντας κυρίως ρόλο Ελ Σιντ. Αλλά τον έβλεπαν και τρόμαζαν, έστω και αν δεν μπορούσε να τρέξει καλά – καλά.

Στην πορεία του ματς, έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα του Καραταϊδη, αποχώρησε σοβαρά τραυματίας και ο Μπατίστα. Τραυματισμός που τον κράτησε για μήνες εκτός γηπέδων και στέρησε μεγάλη δύναμη από την ΑΕΚ. Ωστόσο, εκείνη τη νύχτα, το πάθος του κόσμου θα μπορούσε να πάρει μόνο του το παιχνίδι. Σαν τέτοια κίνηση έμοιαζε η όμορφη προσπάθεια του Δώνη από δεξιά και το γύρισμα στη μικρή περιοχή, όπου είχε τρυπώσει ο Μαρτσέλο και σκόραρε από κοντά. Ένα γκολ που έτρεξε να αφιερώσει στον Ηλία Ατματσίδη, που πριν το ματς είχε προβλέψει πως θα σκοράρει ο Βραζιλιάνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X