Η πιο ανατρεπτική πρόκριση της ΑΕΚ, το γκολ μύθος του Μίτσελ (VIDEO)

Η πιο ανατρεπτική πρόκριση της ΑΕΚ, το γκολ μύθος του Μίτσελ (VIDEO)

Η απίστευτη πρόκριση με το φάουλ του Μίτσελ στο 97’ με φάουλ από πενήντα μέτρα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κύπελλο της σεζόν 2010-11 ήταν ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ για να σωθεί η χρονιά με ένα κύπελλο και να επιστρέψει ο σύλλογος στις σημαντικές διακρίσεις. Αν και η Ενωση είχε σαφές προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά έπειτα από τη νίκη με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι (εκτός έδρας μάλιστα), στον επαναληπτικό απαιτήθηκε να έρθει ένα γκολ από τον…Θεό δια ποδός Μίτσελ, για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη και να έρθει η πρόκριση που έβγαλε στην κούπα.

Περισσότεροι από 30.000 Ενωσίτες είχαν πάει στο Ολυμπιακό στάδιο για να πανηγυρίσουν την πρόκριση. Τα πράγματα έδειξαν να πηγαίνουν εξαιρετικά, όταν ο Παναγιώτης Λαγός εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Τα πράγματα έδειχναν να γίνονται εύκολα για την ΑΕΚ και το κακό είναι πως το πίστεψαν και οι παίκτες της. Ετσι, επήλθε καθίζηση και χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια.

Τρία πράσινα γκολ από Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Βύντρα έφεραν την ΑΕΚ σε μειονεκτική θέση. Με το σκορ που είχε διαμορφωθεί (1-3), η πρόκριση πήγαινε στην πλευρά του Παναθηναϊκού. Μέχρι στις καθυστερήσεις, κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Θεός να δείξει πως ήθελε την ΑΕΚ. Ο Μίτσελ εκτέλεσε αριστοτεχνικά ένα φάουλ σχεδόν από τη σέντρα, ο Καρνέζης ξεγελάστηκε από την πορεία της και η κατάληξη της στα δίχτυα έδωσε το έναυσμα για τρελά «κιτρινόμαυρα» πανηγύρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X