Τραγωδία: Πνίγηκε πυροσβέστης στην Αλεξανδρούπολη, ενώ πήγαινε να απεγκλωβίσει μαθητές

Βρέθηκαν νεκροί οι δύο αγνοούμενοι στην Κερατέα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη ζωή του έχασε πυροσβέστης στις πλημμύρες στον Εβρο, ενώ μετέβαινε σε επιχείρηση απεγκλωβισμού μαθητών.

Ο 46ρονος αρχιπυροσβέστης, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, κινούνταν με πυροσβεστικό όχημα το οποίο είτε ακινητοποιήθηκε είτε εξετράπη της πορείας του στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης-Κήπων, κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο. Βγήκε έξω με συναδέλφους του, ωστόσο παρασύρθηκε από τα νερά και έπεσε μέσα σε φρεάτιο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Πέτροβιτς, μιλώντας στο ΣΚΑΪ. Οπως είπε ο κ. Πέτροβιτς, ο άτυχος πυροσβέστης παρασύρθηκε από τα νερά μέσα από το πυροσβεστικό του όχημα στον Απαλό ενώ πήγαινε να απεγκλωβίσει μαθητές από κοντινό σχολείο.

Όλο το σώμα της Πυροσβεστκής είναι σοκαρισμένο και όλα αυτά ενώ η βροχή συνεχίζεται και είναι έντονη σε όλη την περιοχή του Έβρου.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν εξέδωσε το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος. Σε αυτή αναφέρει: «Σήμερα, τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, το Π.Σ. 3538 της Π.Υ. Αλεξανδρούπολης εκτελούσε περιπολία στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης για παροχή βοηθείας. O Αρχιπυροσβέστης Ζαφειρόπουλος Ιωάννης, ετών 46, ενώ βρισκόταν εκτός του ανωτέρω οχήματος, παρασύρθηκε από όγκο νερών εντός τσιμενταύλακα. Αφού εντοπίστηκε, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του πυροσβεστικού υπαλλήλου θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση».

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X