«Η ΑΕΚ θα βοηθήσει τον Νταντσένκο να βρεθεί στην Εθνική Ουκρανίας»

Νταντσένκο: Εικόνες από την παρουσίασή του από την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Οσα αναφέρουν οι Ουκρανοί για την μεταγραφή του Ολεγκ Νταντσένκο στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολεγκ Νταντσένκο ανακοινώθηκε χθες από την ΑΕΚ και οι Ουκρανοί έκαναν ειδική αναφορά στη μεταγραφή του νέου παίκτη της Ενωσης.

Ο Νταντσένκο βρίσκει στην ΑΕΚ δύο συμπατριώτες του, τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Γεβγιέν Σάκχοφ κι αυτό από μόνο του είναι κάτι ξεχωριστό για τα ουκρανικά ΜΜΕ.

Πλέον, το ερώτημα των Ουκρανών είναι αν ο Νταντσένκο μπορέσει να βρίσκεται μόνιμα στις κλήσεις του Αντρέι Σεφτσένκο για την Εθνική, ωστόσο είναι βέβαιο, ότι από την ΑΕΚ έχει περισσότερες πιθανότητες, από όσο είχε παίζοντας στην Ούφα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το «sport.ua/uk» για τον Νταντσένκο και την προοπτική να κληθεί στην Εθνική Ουκρανίας

«Μέχρι στιγμής, ο 26χρονος Νταντσένκο δεν έχει παίξει ούτε σε έναν αγώνα στην εθνική ομάδα της Ουκρανίας, αλλά ο Σεβτσένκο τον έχει ήδη καλέσει. Συγκεκριμένα, το φθινόπωρο του 2018, ο μπακ της ΑΕΚ ήταν στην αποστολή για δύο αγώνες του League of Nations (εναντίον της Τσεχίας και της Σλοβακίας), αλλά δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο.

Η πρόκληση από το ελληνικό πρωτάθλημα στην εθνική ομάδα της Ουκρανίας δεν είναι καθόλου μακριά. Για παράδειγμα, ο Σακχόφ, ο οποίος θα είναι τώρα συμπαίκτης του Νταντσένκο, ήρθε αρκετά συχνά στην Εθνική Ουκρανίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, εάν ο Νταντσένκο καταφέρει να παίξει για την ΑΕΚ και γίνει εξίσου σημαντικός παίκτης για την ομάδα των Αθηναίων όπως οι Σάκχοφ και Τσιγκρίνσκι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι την Ανοιξη μπορούμε να δούμε τον Όλεγκ ξανά στις κλήσεις της Ουκρανίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X