Μπακασέτας: Ντεμπούτο με νίκη για την Τράμπζονσπόρ (ΦΩΤΟ)

Μπακασέτας: Ντεμπούτο με νίκη για την Τράμπζονσπόρ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ντεμπούτο για τον Τάσο Μπακασέτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντεμπούτο με την Τράμπζονσπόρ έκανε σήμερα ο Τάσος Μπακασέτας στο ματς με την Μπεσίκτας.

Η ομάδα της Τραπεζούντας έκανε τη νίκη της αγωνιστικής (2-1), “αλώνοντας” την έδρα της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος, την οποία κι έριξε στη δεύτερη θέση πίσω από τη Φενέρμπαχτσε του Πέλκα.

Ο Μπακασέτας πέρασε στο ματς στο 62′ και ένα λεπτό μετά ο Ουγκό πέτυχε το νικητήριο γκολ του αγώνα. Ο Αμπουμπακάρ είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Ρούμπιο να ισοφαρίζει για τη νέα ομάδα του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας. Σημειώνεται ότι η Τράμπζονσπορ είναι 5η στο πρωτάθλημα με 36 βαθμούς, εννιά λιγότερους από τη Φενέρμπαχτσε.

Μπακασέτας: Ντεμπούτο με νίκη για την Τράμπζονσπόρ (ΦΩΤΟ) Μπακασέτας: Ντεμπούτο με νίκη για την Τράμπζονσπόρ (ΦΩΤΟ) Μπακασέτας: Ντεμπούτο με νίκη για την Τράμπζονσπόρ (ΦΩΤΟ) Μπακασέτας: Ντεμπούτο με νίκη για την Τράμπζονσπόρ (ΦΩΤΟ) Μπακασέτας: Ντεμπούτο με νίκη για την Τράμπζονσπόρ (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X