«Ο Ντομενέκ έπεισε τον Ολιβέιρα, αλλά δεν υπάρχει χρόνος!»

«Ο Ντομενέκ έπεισε τον Ολιβέιρα, αλλά δεν υπάρχει χρόνος!»
Photo Credits: INTIME

Oι Γάλλοι για το ενδιαφέρον της Ναντ για τον Νέλσον Ολιβέιρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ναντ ενδιαφέρεται για τον Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ.

Στην αποκάλυψη του enwsi.gr για το ενδιαφέρον της Ναντ για τον Ολιβέιρα αναφέρονται οι Γάλλοι.

Δημοσίευμα του «butfootballclub.fr» γράφει πως ο Ντομενέκ έπεισε τον Ολιβέιρα, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και πως πρόβλημα είναι ο μισθός του παίκτη.

Οσα αναφέρει το δημοσίευμα για τον Ολιβέιρα

Είναι συνηθισμένο για την Ναντ να αποκτάει παίκτες στις τελευταίες ώρες των μεταγραφικών περιόδων. Ο Ρέιμοντ Ντομενέκ θα ήθελε να βασιστεί σε έναν επιπλέον επιθετικό για το δεύτερο μέρος της σεζόν.

Σύμφωνα με τον Μοχάμεντ Τερ, ρεπόρτερ των ομάδων της Λιγκ 1, ο προπονητής της Ρεν έπεισε τον Ολιβέιρα, «Ο Πορτογάλο επιθετικός μίλησε με τον Ρέιμοντ Ντομενέκ, θέλει να έρθει στη Ναντ».

Ωστόσο στο διοικητικό συμβούλιο της Ναντ δεν έχει συμφωνήσει με τον παίκτη. «Καμία απολύτως συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων για τον παίκτη και ο μισθός του κάνει περίπλοκη την υπόθεση. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και η Ναντ θα μπορούσε να μπλοκαριστεί απ’ αυτό», γράφει ο ρεπόρτερ.

Συνήθης λόγω του γεγονότος, η FC Nantes ετοιμάζεται να είναι ενεργή τις τελευταίες ώρες του παραθύρου μεταφοράς. Ο Raymond Domenech θα ήθελε να βασιστεί σε έναν επιπλέον επιθετικό για το δεύτερο μέρος της σεζόν. Σύμφωνα με τον Μοχάμεντ Τούμπατσε Τερ, εσωτερικό των συλλόγων της Λιγκ 1, ο προπονητής των Καναρίων έπεισε τον Νέλσον Όλιβιρα να ενταχθεί στον Ερντ: «Ο Πορτογάλος επιθετικός μίλησε με τον Ρέιμοντ Ντόνετς, θέλει να έρθει στη Νάντη».

Ωστόσο, το διοικητικό συμβούλιο της FC Nantes δεν συμφώνησε με τον παίκτη και την ΑΕΚ Αθηνών: “Αλλά απολύτως καμία συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων και μεταξύ του παίκτη και του πίνακα Νάντης (επί του μισθού) που κάνει την πολύ περίπλοκη υπόθεση.” Δεν έχει απομείνει πολύς χρόνος για την ολοκλήρωση αυτού του κομματιού, και η FC Nantes, όπως συχνά, θα μπορούσε να μπλοκαριστεί σε ένα ευαίσθητο θέμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X