Σιμάνσκι: «Είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει να κερδίζουμε κάθε ματς»

Σιμάνσκι: «Είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει να κερδίζουμε κάθε ματς»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Νταμιάν Σιμάνσκι μετά το ΟΦΗ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις με νόημα έκανε ο Νταμιάν Σιμάνσκι μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οσα δήλωσε ο Σιμάνσκι

Οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για τη νίκη και την εικόνα της ΑΕΚ στο παιχνίδι: «Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε κατά γράμμα όσα μας είπε ο προπονητής. Νομίζω τα καταφέραμε, είχαμε καλή απόδοση. Είμαι χαρούμενος γιατί αυτό που έκανα ήταν να ακολουθήσω το πλάνο του προπονητή. Είμαστε χαρούμενοι και κοιτάμε μπροστά».

Για τη σημασία της νίκης και τη συνέχεια: «Είναι πολύ σημαντική η νίκη. Δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιωνόμαστε. Είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει κάθε ματς να κερδίζουμε, οπότε όταν το κάνουμε είμαστε χαρούμενοι».

Για τη δική του απόδοση και τα πόσα χιλιόμετρα έτρεξε: «Δεν γνωρίζω πόσο έχω τρέξει. Τη Δευτέρα στην προπόνηση θα μάθουμε τα στατιστικά μας. Δεν με απασχολεί όμως πόσο έτρεξα. Ερχομαι από τραυματισμό, κερδίσαμε και είμαι χαρούμενος που κερδίζει και βοηθάω την ομάδα».

Για το πώς νιώθει πλέον μετά τα ματς που παίρνει: «Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στη συνέχεια. Αυτό που προσπαθώ είναι να δουλεύω καθημερινά. Σέβομαι τις κατευθύνσεις που παίρνω από το τεχνικό επιτελείο και τον γυμναστή. Οι άνθρωποι αυτοί θέλουν να με βοηθήσουν και θα δούμε στο μέλλον πόσο καλός μπορώ να γίνω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X