Μουράτος: «Υποψιασμένη πλέον η ΑΕΚ»

Μουράτος: «Υποψιασμένη πλέον η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι περιμένει το Λαύριο και την ΑΕΚ στο Κύπελλο, όπως υπογράμμισε ο Βασίλης Μουράτος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής γκαρντ τόνισε ότι η «βασίλισσα» θα πάει πιο υποψιασμένη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού έχει προηγηθεί η νίκη-έκπληξη του Λαυρίου στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας του Χρήστου Σερέλη, ο 23χρονος άσος τόνισε πως πλέον έχουν αλλάξει τα δεδομένα και είναι υποχρεωμένοι να προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Μουράτος:

Για το νέο του ρόλο στο Λαύριο που του δίνει ο Χρήστος Σερέλης: «Είναι κάτι που επέλεξε ο κόουτς Σερέλης, να ηγηθώ της ομάδας στο επιθετικό κομμάτι. Ο άνθρωπος που με έβαλε σε αυτή τη θέση είναι ο κ. Σερέλης».

Για τη συνεργασία του με τον Σπανούλη: «Με επηρέασε σε αυτό το κομμάτι και δεν σταματάει να με επηρεάζει. Δεν έχω σταματήσει να αντιλαμβάνομαι το παιχνίδι, όπως και ο Καλάθης του οποίου το κομμάτι της δημιουργίας είναι σε υψηλό επίπεδο».

Για το Λαύριο: «Η πορεία που έχουμε κάνει είναι αξιοζήλευτη. Δεν περιμέναμε ούτε εμείς να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Πλέον έχουν αλλάξει τα όρια και οι στόχοι που είχαμε θέσει. Δεν έχουμε ταβάνι και μπορούμε να φτάσουμε ψηλότερα στη συνέχεια».

Για το Κύπελλο και τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Εμείς ως Λαύριο εκείνο που πρέπει να κοιτάξουμε είναι μόνο το παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο θα είναι διαφορετικό από εκείνο του πρωταθλήματος. Κρίνεται ένας τίτλος, θα είναι περισσότερο υποψιασμένοι και εμείς θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα και ό,τι βγει».

Για την Εθνική: «Είναι πολύ όμορφο κομμάτι η Εθνική. Ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, αφού είμαι μέλος από την Εθνική Παμπαίδων. Θέλω να είμαι μέλος και τα επόμενα χρόνια».

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Όταν έρχεται ο Ολυμπιακός και είσαι ένα παιδί 15,5 ετών, δεν είναι εύκολο να αρνηθείς μία πρόταση και να πεις ότι θα συνεχίσω την προσπάθεια μέσα από μία άλλη ομάδα. Είναι δύσκολο να είσαι στους Αγίους Αναργύρους σε ηλικία 16 ετών, είναι δύσκολο να απορρίψεις μία τέτοια προοπτική. Προσπαθώ πλέον να παίζω περισσότερο, να γίνομαι κάθε χρόνο καλύτερος και να δίνω το καλύτερο του εαυτού μου. Είναι σημαντικό να υπάρχεις σε μία ομάδα που δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου».

Για τα στοιχεία που θα ήθελε να βελτιώσει στο παιχνίδι του: «Το κομμάτι του σουτ είναι σε καλύτερο επίπεδο, αλλά παίρνει βελτίωση. Όσον αφορά στο κομμάτι των επιλογών, θέλω να περιορίσω τις λάθος επιλογές μου. Είμαι σε μία κομβική θέση και το λάθος μου στοιχίζει διπλά. Να προσπαθήσω όσο το δυνατόν γίνεται, να μην επηρεάζομαι από τίποτα κατά τη διάρκεια του αγώνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X