Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν οι δύο οπαδοί του Άρη για το επεισόδιο με πυροβολισμούς

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν οι δύο οπαδοί του Άρη για το επεισόδιο με πυροβολισμούς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από διάστημα δέκα ημερών έπειτα από το οπαδικό επεισόδιο με πυροβολισμούς, οι άνδρες της ασφάλειας Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη των δύο δραστών, που είναι οπαδοί του Άρη, σύμφωνα με το sdna.

Υπενθυμίζουμε το περιστατικό είχε λάβει χώρα την Πέμπτη 21/1 και είχε σοκάρει όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, καθώς ήταν πρωτοφανές να βγαίνουν όπλα μεταξύ οπαδών και μάλιστα μέρα μεσημέρι! Η αστυνομία αναζητούσε εξ αρχής δύο άνδρες-οπαδούς των “κιτρίνων”, με τον ένα εξ αυτών, δε, να φέρει και διακριτικά της ομάδας του Άρη την ώρα της επίθεσης. Οι δυο τους λοιπόν, εμφανίζονται να βγήκαν από το αυτοκίνητό τους, πλησιάζοντας τρεις άλλους άνδρες, οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως οπαδοί του ΠΑΟΚ και ο ένας εκ των δραστών δεν δίστασε να βγάλει πιστόλι!

Επειτα λοιπόν από αρκετές ημέρες όπου καταζητούνταν, οι δύο οπαδοί των “κιτρίνων” παραδόθηκαν το πρωί της Κυριακής στις αρχές και αναμένεται πλέον να τους αποδοθούν κατηγορίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X