ΟΦΗ -ΑΕΚ Live Streaming

ΟΦΗ-ΑΕΚ: Πού θα δούμε το ματς
Photo Credits: INTIME

To ΟΦΗ-ΑΕΚ σε live streaming

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΦΗ -ΑΕΚ Live Streaming: Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, ταξίδεψε η ΑΕΚ να αντιμετωπίσει σήμερα τον ΟΦΗ. Οι «κιτρινόμαυροι» παίζουν με τον ΟΦΗ εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Στόχος της Ένωσης είναι να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας με 2-0, την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της ΑΕΚ από την ημέρα που επέστρεψε ο Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ομάδας.

Για την αναμέτρηση στην Κρήτη ο Ανδαλουσιανός τεχνικός της ΑΕΚ, έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Εκτός πλάνων έμειναν οι τραυματίες Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Πέτρος Μάνταλος, Παναγιώτης Τσιντώτας, Νέναντ Κρίστιτσιτς και Μάριο Μιτάι, οι οποίοι ακολουθούν θεραπεία και ατομικά προγράμματα στις προπονήσεις. Επίσης εκτός πλάνων είναι και οι Εμανουέλ Ινσούα και Μάρκο Λιβάια, καθώς αμφότεροι δεν υπολογίζονται πλέον και θα αποτελέσουν παρελθόν.

Έτσι την αποστολή της ΑΕΚ για την Κρήτη, αποτελούν οι Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

ΟΦΗ -ΑΕΚ Live Streaming | Χιμένεθ: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες…»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, μίλησε στη NOVA ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Αναφορικά με την προηγούμενη αναμέτρηση πρωταθλήματος και την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε: «Η αντίπαλη ομάδα έκανε ένα καλό παιχνίδι. Ωστόσο και εμείς στο πρώτο μέρος δεν είχαμε την κατάλληλη ένταση. Κοίταζα το ρολόι μου για να τελειώσει το πρώτο μέρος. Το πρόβλημα ήταν το πέναλτι, αυτό μας έκανε να πάμε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ. Τα Γιάννινα δεν μας είχαν δημιουργήσει άλλα προβλήματα. Στο δεύτερο μέρος θέλαμε να κάναμε περισσότερα πράγματα, ρισκάραμε και δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Αλλά από αυτά πρέπει να μάθουμε για το μέλλον. Επιθυμώ να τελειώσει η περίοδος των μεταγραφών. Σε μια ομάδα δεν μπορεί να μιλάνε όλοι για το ποιος μένει, ποιος φεύγει, ποιος ανανεώνει. Είμαστε δύο εβδομάδες που δεν μιλάμε καθόλου για ποδόσφαιρο, αλλά για τα μεταγραφικά. Εμείς ως επαγγελματίες πρέπει να είμαστε πάνω από αυτό. Αν επηρεαστούμε από ό,τι συμβαίνει εξωαγωνιστικά τότε το μυαλό δεν είναι μέσα στο γήπεδο. Θέλω να τελειώσει και το ματς με τον ΟΦΗ και να σκεφτόμαστε και για το μέλλον, αλλά να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε εγωιστικά ο καθένας μας».

Σχετικά με το σημερινό ματς απέναντι στον ΟΦΗ, είπε: «Ξέρω καλά ότι είναι μια δύσκολη έδρα. Έχει παίκτες που μπορεί να μας βάλουν δυσκολίες στο γήπεδο. Φυσικά αν παίξουμε στο 100% έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε αλλιώς δεν είμαστε ανώτεροι από τον καθένα. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας στο μισό του αντιπάλου. Νομίζω πως είναι μια καλή στρατηγική αν θέλει να κερδίσει το ματς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο δυνατοί από αυτούς. Έχουμε αντιληφθεί ότι ο ΟΦΗ έχει καλές μεθόδους στο ποδοσφαιρικό κομμάτι». Για το πως επηρεάζουν τα πλάνα του οι τραυματισμοί που προέκυψαν: «Δεν είναι μόνο ο Μάνταλος, είναι γύρω στους εννιά παίκτες λιγότεροι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες καθώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έτυχε αυτήν την περίοδο να έχουμε αυτά τα προβλήματα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο με 11 παίκτες και πέντε επιλογές στον πάγκο. Εμπιστεύομαι τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Κάθε μέρα σιγά σιγά θα αρχίζουν να αισθάνονται πιο σημαντικοί όσον αφορά το μέλλον».

ΟΦΗ -ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X