Ποτσετίνο: «Στην Παρί ο Ράμος θα βρει αυτό που θέλει»

Ποτσετίνο: «Στην Παρί ο Ράμος θα βρει αυτό που θέλει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Σέρχιο Ράμος στην Παρί Σεν Ζερμέν, μίλησε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και ουσιαστικά τον «κάλεσε» στους Παριζιάνους.

Η συνεργασία ου Σέρχιο Ράμος με την Ρεάλ, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και μέχρι τώρα ο 34χρονος Ισπανός στόπερ δεν έχει βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο. Κι αυτό διότι η προσφορά των «μερένγκες» δεν τον ικανοποιεί και μετά την τελευταία του αρνητική απάντηση, το μέλλον του είναι στον αέρα.

Η Παρί είναι μία από τις ομάδες, οι οποίες παρακολουθούν την περίπτωση του Ράμος και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να κινηθεί για να τον αποκτήσει ως ελεύθερο. Μάλιστα, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ρωτήθηκε για τον έμπειρο αμυντικό και δεν έκρυψε το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Ισπανό.

«Βλέπουμε τις ευκαιρίες της αγοράς και φέρνουμε εκείνους που μπορούν να βελτιώσουν αυτό που έχουμε. Θα δούμε τους επόμενους μήνες. Εδώ, ο Ράμος θα βρει ένα υπέροχο κλαμπ που ταιριάζει απόλυτη στην εμμονή του να κερδίζει πάντα. Η Παρί είναι ένα από τα σπουδαιότερα κλαμπ στον κόσμο και αυτό που χρειάζεται ο Ράμος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός προπονητής των Παριζιάνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X