Παναθηναϊκός: Ανακοινώνει Σανκαρέ, κλείνει και Ενγκμπακοτό

Παναθηναϊκός: Ανακοινώνει Σανκαρέ, κλείνει και Ενγκμπακοτό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διπλό «χτύπημα» προ των πυλών για τον Παναθηναϊκό στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Οι «πράσινοι» έχουν ουσιαστικά ήδη κλείσει τον Γιουνούς Σανκαρέ για τη θέση του αμυντικού χαφ και είναι μια ανάσα και από τον εξτρέμ Γενί Ενγκμπακοτό.

Ο πρώτος, 31χρονος Σενεγαλέζος, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, υπάρχει συμφωνία για την απόκτησή του από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και εφόσον περάσει τα ιατρικά σήμερα, θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί. Στη βουλγαρική ομάδα ανήκει από το καλοκαίρι και μετρούσε 22 συμμετοχές (6 στο Europa League) και 3 γκολ.

Οι «πράσινοι» είναι μια ανάσα και από τον Γενί Ενγκμπακοτό. O 29χρονος Κονγκολέζος με γαλλικό διαβατήριο εξτρέμ θα αποκτηθεί από τη Γκινγκάμπ, με την οποία φέτος είχε 21 συμμετοχές και 5 γκολ στη Ligue 2. Ο Στίβεν Μεντόσα ήταν η πρώτη επιλογή, αλλά δεν επετεύχθη συμφωνία για την απόκτησή του και έτσι ο Παναθηναϊκός στράφηκε στον Ενγκμπακοτό.

Ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να κάνει και κάποια ακόμη κίνηση από την αγορά των ελεύθερων παικτών, που κλείνει στις 12 Φεβρουαρίου. Ειδικά αν προκύψει θέμα αποχώρησης του Φεντερίκο Μακέντα, καθώς η Εσπανιόλ ενδιαφέρεται για τον Ιταλό επιθετικό…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X