Τζέραρντ: «Έπρεπε να μείνω στη Λίβερπουλ για να παίξω με τον Κλοπ»

Τζέραρντ: «Έπρεπε να μείνω στη Λίβερπουλ για να παίξω με τον Κλοπ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετανιωμένος για την απόφασή του να μην συνεχίσει άλλον έναν χρόνο στη Λίβερπουλ και τελικά να μην δουλέψει υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε ο Στίβεν Τζέραρντ.
Το 2015 η διοίκηση των «κόκκινων» είχε προσφέρει στον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας μονοετή επέκταση του συμβολαίου του.

Ωστόσο, ο Τζέραρντ είχε προτιμήσει τότε να φύγει από τη Λίβερπουλ και να παίξει στο MLS με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Λίγους μήνες μετά, τον Οκτώβριο του 2015, ο Κλοπ αντικατέστησε τον Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο της ομάδας και σήμερα ο νυν προπονητής της Ρέιντζερς δήλωσε ότι είχε μετανιώσει για την απόφαση που πήρε τότε.

«Μακάρι τελικά να είχα υπογράψει για έναν χρόνο ακόμα στην Λίβερπουλ όταν μου είχαν προτείνει να συνεχίσω τότε. Θα είχα την ευκαιρία έστω και για λίγο να παίξω υπό τις οδηγίες του Κλοπ και να συνεργαστούμε» ήταν τα λόγια του Τζέραρντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X