Ολυμπιακός: Ο Λαλά... διώχνει τον Ραφίνια!

Ολυμπιακός: Ο Λαλά... διώχνει τον Ραφίνια!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η έλευση του Λαλά φέρνει στην έξοδο έναν δεξιό μπακ του Ολυμπιακού, με τον Ραφίνια να είναι ο πιο… αδύναμος κρίκος και να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Ο Κένι Λαλά αναμένεται να υπογράψει εντός των επόμενων ωρών το συμβόλαιό του διάρκειας 2,5 ετών, αυτομάτως όμως τίθεται το ερώτημα για το τι μέλλει γενέσθαι με τους άλλους τρεις δεξιούς μπακ του Ολυμπιακού, τους Ραφίνια, Ντρέγκερ και Ανδρούτσο που αρχίζει να καθιερώνεται στη συγκεκριμένη θέση.

Σε πιο δύσκολη θέση απ’ όλους λόγω συμβολαίου βρίσκεται ο Βραζιλιάνος, που δεσμεύεται με συμβόλαιο για 1+1 χρόνο, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσής του όπως αναφέρει η “Sportday”. Άξιο αναφοράς δε ότι ο Μαρτίνς τον “έκοψε” από την αποστολή για τη Ριζούπολη. Το επιθυμητό για τους Πειραιώτες θα ήταν να αποχωρήσει άμεσα ο Ραφίνια, κάτι βέβαια που δεν είναι και το πιο εύκολο, πλην όμως όλα δείχνουν πως το μέλλον του είναι εξαιρετικά δυσοίωνο στο μεγάλο Λιμάνι, αφού αμείβεται και με συμβόλαιο μεγαλύτερο του 1 εκατ. ευρώ.

Εφόσον πάντως ο 35χρονος άσος “στυλώσει” τα πόδια, τότε δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί δανεικός ο Ντρέγκερ μέχρι το καλοκαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X