Σαπεκοένσε: Σήκωσε το τρόπαιο ο Ρούσελ, 4 χρόνια μετά το δυστύχημα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Σαπεκοένσε: Σήκωσε το τρόπαιο ο Ρούσελ, 4 χρόνια μετά το δυστύχημα (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέσσερα χρόνια και λίγους μήνες μετά το τραγικό δυστύχημα στην Μεντεγίν, ο Άλαν Ρούσελ, εκ των μόλις τριών παικτών που επέζησαν, σήκωσε το τρόπαιο της Serie B με την Σαπεκοένσε, πανηγυρίζοντας με τίτλο την άνοδο!

Η «Σάπε» έχει περάσει στιγμές που κανείς δεν θα μπορέσει να καταλάβει και να νιώσει τον πόνο, πέρα από τους οπαδούς του συλλόγου και αυτούς τους τρεις παίκτες που επέζησαν από το αεροπορικό δυστύχημα στην πτήση για τον πρώτο τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Τέσσερα χρόνια και κάτι μήνες μετά από το τραγικό συμβάν από το οποίο λίγο έλειψε η Σαπεκοένσε να πάψει να υφίσταται ως ποδοσφαιρικό κλαμπ, η ομάδα κατάφερε να επιστρέψει στην Serie A και να το κάνει με την κατάκτηση του τίτλου της δεύτερης κατηγορίας.

Η νίκη επί της Αμέρικα Μινέιρο με γκολ στο φινάλε, έκανε τον Άλαν Ρούσ​ελ, εκ των τριών παικτών που επέζησαν από την τραγωδία, να σηκώσει ως αρχηγός το τρόπαιο σε μια τρομερά συγκινητική στιγμή…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X