Νταντσένκο: Τα κλάματα για την άρνηση της Ούφα και η «τρέλα» να παίξει στην ΑΕΚ!

Νταντσένκο: Τα κλάματα για την άρνηση της Ούφα και η «τρέλα» να παίξει στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Ολεγκ Νταντσένκο από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Happy end» είχε εν τέλει η υπόθεση του Ολεγκ Νταντσένκο στην ΑΕΚ.

Στην Ενωση ήθελαν πολύ τον Ουκρανό δεξιό μπακ που βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής στην Ελλάδα και απομένουν τα διαδικαστικά για να ανακοινωθεί με τα κιτρινόμαυρα. Η υπόθεση εξελίχθηκε σε θρίλερ, λόγω της έντονης άρνησης της Ούφα για το σπάσιμο του δανεισμού από την Ρουμπίν Καζάν.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο 26χρονος άσος είχε απελπιστεί από τη στάση της πρώην ομάδας βάζοντας δύο φορές τα κλάματα στις επαφές μαζί τους παρακαλώντας να τον αφήσουν να παίξει σε μια ομάδα υψηλότερου επιπέδου κάνοντας το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Σήμερα οι ανακοινώσεις για Νταντσένκο

Παρά τις δυσκολίες, τελικά η Ούφα συναίνεσε στη λύση του δανεισμού του και το σχετικό έγγραφο βρίσκεται από χθες στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο Νταντσένκο είναι ήδη στην Αθήνα (ταξιδεύοντας από την Αττάλεια οδικώς στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί αεροπορικά για Αθήνα) και σήμερα αφού ολοκληρωθούν οι τελευταίες εξετάσεις που έχουν απομείνει θα ανακοινωθεί.

Ο Νταντσένκο θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ και μπορεί να κάνει ντεμπούτο ακόμη και στο ματς της Πέμπτης με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο, ώστε να πάρει και κάποιες ανάσες ο Μιχάλης Μπακάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X