Η ΑΕΚ «τσάκισε» τον Ολυμπιακό, ο Ντέμης στα κάγκελα της σκεπαστής (VIDEO)

Η ΑΕΚ «τσάκισε» τον Ολυμπιακό, ο Ντέμης στα κάγκελα της σκεπαστής (VIDEO)

Η 6η νίκη σε 7 αγώνες από το 1997 και μετά σε βάρος του Ολυμπιακού της παράγκας, με τα γκολ του Μπατίστα και του Ντέμη από το πρώτο ημίχρονο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα τέλη της δεκαετίας του ’90 δεν είχαν πολλούς τίτλους για την ΑΕΚ – τουλάχιστον όχι όσους άξιζε βάσει της ομάδας που είχε – αλλά περιείχαν δεκάδες…πάρτι με προσκεκλημένο τον ΟΣΦΠ. Οι αγώνες με την ομάδα του θείου που είχε αρχίσει ήδη να καταδυναστεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο έκαναν πάντα τη διαφορά και έδιναν απόλαυση στον κόσμο της ΑΕΚ. Όπως αυτός που συνέβη μια μέρα σαν σήμερα πριν από 22 χρόνια.

Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον ΟΣΦΠ στην κατάμεστη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην ομάδα υπήρχε άλλη αύρα, καθώς είχε επιστρέψει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην ηγεσία και είχε αναλάβει προπονητής ο Ολεγκ Μπλαχίν. Το ντέρμπι, κράτησε μόνο για λίγο. Με τη συμπλήρωση 10’ στην αναμέτρηση, ο Ντανιέλ Μπατίστα πηδούσε στον…Θεό και εκμεταλλευόταν άριστα τη σέντρα του Κασάπη, ανοίγοντας το σκορ.

Πριν προλάβουν να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς έπαθαν και δίχως να υπάρξει ουσιαστική αντίδραση, ήρθε το τελικό χτύπημα. Ο Νικολαϊδης πήρε τη μπάλα έξω από τη περιοχή, έκανε κάποια γκελάκια αφήνοντας άγαλμα τον Ανατολάκη και με οβίδα την κάρφωσε στα δίχτυα του Ελευθερόπουλου. Με την ίδια ορμή ξεχύθηκε και σκαρφάλωσε ψηλά στην σκεπαστή και έγινε ένα με τους φίλους της ΑΕΚ, που έβγαλαν το συνθηματάκι: «σε βλέπει ο Ελευθερόπουλος και τρέμει, γεια σου Ντέμη, γεια σου Ντέμη».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X