«Κάνατε την τύχη σας»: Το λάθος που οδήγησε στη σύλληψη του άπιαστου Νίκου Παλαιοκώστα μετά από 16 χρόνια

«Κάνατε την τύχη σας»: Το λάθος που οδήγησε στη σύλληψη του άπιαστου Νίκου Παλαιοκώστα μετά από 16 χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν υπάρχουν δύο άνθρωποι στην Ελλάδα που επί της «ειδικότητάς» τους δεν συγκρίνονται με κανέναν άλλον, είναι οι αδελφοί Παλαιοκώστα στις… αποδράσεις.

Ωστόσο η τύχη του Βασίλη, που διαρκεί έως σήμερα και τον έχει αναγάγει σε έναν από τους πιο διάσημους καταζητούμενους της Ευρώπης, για τον μεγαλύτερο αδελφό του Νίκο, στέρεψε το Σεπτέμβριο του 2006. Τρεις μήνες νωρίτερα είχε σχεδιάσει την κινηματογραφική απόδραση του Βασίλη (και του Αλβανού Αλκέτ Ριζάι) με ελικόπτερο από τον Κορυδαλλό, οργανώνοντας το «τέλειο έγκλημα».

Ήταν ένα ελικόπτερο λευκού χρώματος με μπλε λωρίδες ώστε να μοιάζει με αυτά της ΕΛ.ΑΣ. και τη μέρα που επιλέχθηκε για να εφαρμοστεί το σχέδιο, βρίσκονταν στον αττικό ουρανό περισσότερα από 15 ελικόπτερα, ώστε να διασφαλίζουν την ομαλή διεξαγωγή του «Ράλι Ακρόπολις». Ο αιφνιδιασμός και η σύγχυση των φυλάκων ήταν πλήρεις, όχι όμως και των δύο δραπετών, που ήξεραν ακριβώς τι να κάνουν όταν το ιδιωτικό ελικόπτερο προσγειωνόταν στο προαύλιο των φυλακών Κορυδαλλού.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X