Νταντσένκο: Τελειωμένη η μεταγραφή του στην ΑΕΚ -Τι καθυστέρησε τις ανακοινώσεις

Νταντσένκο: Τελειωμένη η μεταγραφή του στην ΑΕΚ -Τι καθυστέρησε τις ανακοινώσεις
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει ολοκληρώσει το τυπικό μέρος για την μεταγραφή του Ολεγκ Νταντσένκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελειωμένη φαίνεται να θεωρείται η μεταγραφή του Ολεγκ Νταντσένκο στην ΑΕΚ!

Ο Ουκρανός άσος βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της μετακίνησής του στην Ενωση. Σήμερα από το πρωί, στην ΠΑΕ τρέχουν την υπόθεσή του η οποία προχωράει ομαλά και μάλιστα, φαίνεται πως έχει ξεπεραστεί και το βασικό εμπόδιο το οποίο καθυστερούσε την μεταγραφή.

Ποιο ήταν αυτό; Η συμφωνία της UFA με τη Ρούμπιν Καζάν για την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή, κάτι καθυστέρησε όλο αυτό το διάστημα την ΑΕΚ. Αυτή βρίσκεται πλέον στα χέρια των κιτρινόμαυρων -και- εγγράφως και όλα προχωρούν ταχύτατα.

Οσον αφορά στις εξετάσεις του Ολεγκ Νταντσένκο, έχει ολοκληρώσει το βασικό κομμάτι των ιατρικών εξετάσεων αλλά και των μετρήσεων που απαιτούνται για μια μεταγραφή. Απομένουν όμως ακόμα κάποιες εξετάσεις οι οποίες θα γίνουν το πρωί της Κυριακής. Στη συνέχεια, θα μπορέσει να δώσει το παρών στα γραφεία του Αμαρουσίου και να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X