ΑΕΚ: Ο Δάνδολος για Ράτζεν, τα εμπόδια στην προετοιμασία και την επανεκκίνηση

ΑΕΚ: Ο Δάνδολος για Ράτζεν, τα εμπόδια στην προετοιμασία και την επανεκκίνηση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της υπό τις ειδικές συνθήκες, τα αυστηρά μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν εκπονηθεί από τις αρχές του Γενάρη, σχετικά με τις προπονήσεις των ομάδων της Α1 πόλο Ανδρών. Κι αναμένει, φυσικά, την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, που προσδιορίζεται στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, καθώς προηγείται το Προολυμπιακό Τουρνουά του Ρότερνταμ όπου μετέχει η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.

Οι συγκεκριμένες «ειδικές συνθήκες» -και κυρίως λόγω της αγωνιστικής απραξίας-, είχαν ως συνέπεια την αποχώρηση από την ομάδα του ξένου παίκτη της (στην παρθενική συμμετοχή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία), του Σέρβου αμυντικού Νίκολα Ράτζεν, που θέλησε να επιστρέψει στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στο σερβικό πρωτάθλημα με τον Ερυθρό Αστέρα. Το θετικό που βγήκε από αυτήν την υπόθεση είναι ότι η Ένωση πήρε οικονομικά ανταλλάγματα (πώληση) για τη μετακίνηση του παίκτη.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X